Lasteaiapäevadesse oleme püüdnud vaheldust tuua erinevaid üritusi ja välja­sõite organiseerides. Juba enne uude majja kolimist toimus meil HAKUKEse uues spordisaalis isadepäevapidu, kus käis kü­las politseinik, kes rääkis lastele ja isadele­emadele sellest, mida peab silmas pida­ma igapäevases liikluses, milleks peab kandma helkurit, kas ikka on vajalik kin­nitada turvavöö jne.

Jõulude ajal külastasime koos lapseva­nematega Estonia talveaeda, kus vaata­sime etendust „Mõmmi jõuluaabits". Pü­hade eel käisid lapsed metsas ning viisid sinna lindudele ja loomadele süüa ja mui­dugi toimus ka jõulupidu.

Jaanuari lõpus said lapsed teadusringi raames külastada Tallinna Botaanikaaeda. Veebruaris tähistasime sõbrapäeva - sel­leks puhuks oli meile külla tulnud Laste­teater „Trumm", kes mängis etendust „Suhkrukohvik". Vabariigi aastapäeval kü­lastasime Juuru Lasteaeda, kus lapsed esinesid Juuru Hooldekodu elanikele. Ka Järlepa eakatele anti Eesti Vabariigi aasta­päeva eel väike kontsert.

Märtsi esimesel päeval toimus koos lapsevanematega väljasõit Pärnusse, kus külastasime „Terviseparadiisi" veeparki. Naistepäeval pöörasime rohkem tähele­panu tüdrukutele ning tähistasime seda päeva piduliku lõuna ja tordisöömisega.

14. märtsil oli pidulik aktus emakeele­päeva puhul ning kevadisel pööripäeval võtsime osa kevade sünnipäevast.

Aprillikuu algas kevadpühade vaimus. Lapsed meisterdasid pühadeks kaarte ning muid kaunistusi ja jällegi oli meil pühade eel pidulik lõunasöök ja tordisöömine. Aprilli teisel nädalal rääkisime lastega rohkem tervisest ja tervislikest eluviisi­dest.

Ees on ootamas allee koristuspäev 27. aprillil ning AHHAA Keskuse külastami­ne teadusringi raames.

Seega võime öelda, et aasta on olnud tegus ning sellesse on mahtunud rohkesti toredaid rõõmuküllaseid hetki.