Koidu Saamot, Haljala perearst
Mina tahaksin tänada endiseid ja praeguseid patsiente, et nad on 40 aastat minuga koos olnud, mind toetanud ja arvestanud. Soovin, et liikumine ja tervislikult toitumine oleksid au sees. Ja et üle 40­aastased inimesed leiaksid tee perearsti juurde aastas vähemalt üks kord, laseksid end üle vaadata ja teha analüüsid. Olge rõõmsad, laulge, pidage lugu omastest ja olge võimalikult kaua terved!

Elve Veldi, Haljala Vallaraamatukogu juhataja
Jõudu ja pealehakkamist järgmisteks aastateks, et ei kaoks elu maal. Elame edasi oma vallas positiivse mõtlemisega ja teeme kõik selleks, et meil kõigil oleks siin hea ja turvaline elada. Juubelitervitused annan edasi kõigi Haljala valla raamatukogude töötajatelt.

Greete Toming, Haljala Noortekeskuse juhataja Haljala Noortekeskuse poolt soovime kõigile valla elanikele - nii noortele kui eakatele -lennukaid ideid ning fantastilisi mõtteid oma elu rõõmsamaks ning mitmekülgsemaks muutmisel. Ärgem kartkem astuda vahel ka vallatuid samme ning kukkudes ärme unusta püsti tõusta ja järgmine kord uuesti proovida. Järgmisteks aastateks meile kõigile palju julgust ning lusti!

MTÜ Aaspere Külakoda
Haljala vallale soovime edaspidiseks jätkusuutlikust, et vald ikka edasi püsiks. Valla inimestele sooviks seda, et inimesed oleksid üksteise vastu mõist­vamad ja ei püüaks panna teiste tegemistele jalga ette!

Martti Samolberg, Haljala Rahvamaja juhataja
Soovin kõigile häid kordaminekuid!