Projekt on kolmeosaline, meie ülesanne on pakkuda huvitegevust, tööelu ja erialade tutvustusi ning läbi viia noorte omaalgatuslik projektikonkurss. Ellu peame viima vähemalt neli noorte ideed. Hindamiskomisjon, kes projekte üle vaatab, koosneb meie kohalikest noortest. Meil on hea meel, et noortel on huvitavaid ideid ja rahastatud saame kuus projekti.

Noorte omaalgatuslike projektidega on keskusesse lisandunud mitmed uued tegevused. Ühe võimalusena saab sportida ja bowling'ut mängida puldivaba videomängu X-box abil. Lisandus lauamäng õhuhoki, toimus lauamängude mitmevõistlus noortele, kus oma oskusi pandi proovile lauatennises, piljardis ja õhuhokis. Muusikahuvilistele pakuvad rõõmu Aafrika trummid ja karaokeplaadid.

Heaks on kiidetud projekt, kus skaudid soovivad korraldada kevadmatka. Töötajatele valmistab rõõmu, et noorte käitumine on keskuses paranenud, kuna keegi ei taha võimalustest kõrvale jääda. Teisipäeva õhtuti 18.00-20.00 ootame aga täiskasvanuid, et oma seltskonnaga laulda karaoket või mängida sportlikku videomängu!

Viieaastane vabaajakeskus pakub rohkelt iseseisvaid võimalusi vaba aja sisustamiseks. Olete teretulnud!