Sära andis pidulikule üritusele lasteaia-ja koolilaste rahvuslik eeskava, kus laulu ja tantsuga astusid üles ka lasteaia töötajad. Aktust ilmestasid lisaks rohketele õnnitlejatele Aegviidu Lasteaia ühe esimese lapse Mati Karbi värvikad meenutused oma lasteaiapõlvest.

Õuepidu endistele ja praegustele rüblikutele sai suures osas teoks tänu Euroopa Liidu Leader programmi toetusele. Rohkesti rõõmu pakkusid batuut „Piraadilaev", võimalus ise endale märk kujundada ja see märgipressiga märgiks vermida, osaleda nii sportlikes võistlusmängudes, savitöötoas, T-särgi maalimisel ja looduslikest materjalidest sünnipäevakaardi meisterdamisel. Päevajuht Arlet Palmiste ohjas asjatundlikult ürituse programmi ja suunas osalejaid erinevatesse tegevustesse.

Läbilõike lasteaia 55 aasta tegemistest andsid fotoalbumid ja endiste laste tööde näitus lasteaia ruumes. Hilisemat aega kajastasid kroonikatoaks kohandatud kooli sööklas esitletud fotod ja filmid. Lapsed koos õpetajatega meisterdasid enne pidu hulga meeneid, mille müügi tulu kogusime pesakiige ostuks meie lastele. Aitäh kõigile, kes soetasid meene ja panustasid pesakiige hankimisse. Raha kogunes siiski alla 100 euro, kuid pesakiik maksab umbes 1000 eurot. Kiige ostu on võimalik toetada ka raha ülekandega Aegviidu Vallavalitsuse arveldusarvele nr 10002018890009, lisades märksõna Lasteaia pesakiik.

Aitäh kõigile lasteaia juubelipeo korraldajatele ja osavõtjatele! Järjepidevat tegutsemislusti meie lasteaiale!