Esmaspäeval toimus algklas­side mäng ja ilmaga meil kohe üldse ei vedanud. Ometi olid kõik osalejad väga vaprad, leidsid üles kontrollpunktid ja täitsid kõik antud ülesanded. Mängu lõpus võistkondade lavastusi fotodelt vaadates oli kõigil osavõtjatel väga lõbus.

Teisipäeval toimusid korraga kaks mängu, põhikooli- ja güm­naasiumiastme jaoks. Ülesanded olid seekord keerulisemad, kuid põhikooli mängu lõppedes kajas valge maja aulas võistkonna­liikmete vali naerulagin - kont­rollpunktides tehtud fotodele oli jäädvustatud hulk andekaid la­vastusi ning nende vahele ka kõik teele jäänud külakoerad.

Gümnaasiumiastme mäng toi­mus ainult Mustla miljööväär­tusliku ala piires ja seda aitasid oma võistkondadega testida ka Tarvastu vallavalitsus ja Tarvas­tu raamatukogu. Teekond läbiti võrdlemisi kiiresti, kuid omaja­gu aega võttis kontrollpunktidest leitud tükkide kaasabil Mustla vaatega pusle kokkupanemine. Ilmnes ka paar tegijate apsu.

Tänan kõiki mängude valmista­jaid ja osalejaid. Mänge valmista­des ja mängides näeb loodetavas­ti igaüks meist mõnda igapäevast detaili oma kodukohast hoopis uues valguses ja õpib seda paika rohkem väärtustama.