Et sel alal veelgi edasi arene­da, läbis ta 1989. aastal kultuu­ritöötajate kvalifikatsioonitõst­mise kursused rahvarõivaste valmistamise erialal.

Riina on olnud 15 aastat Viljandi muuseumi kangaku­dumise ringi juhataja ja 20 aastat Tallinna Rahvakultuu­ri Keskuse vöökudumise ringi õpetaja.

Käsitöö tegemine, eriti selle oskuse edasiandmine ongi meie Riinale kõige suurema tunnus­tuse toonud.

Sel aastal osales Riina 24. veebruaril presidendi piduli­kul vastuvõtul Vanemuise teat­ris. Kevadel, 14. aprillil pärjati Riina Salm aunimetusega Vil­jandimaa Rahvakunstimeister 2012.

Kui 9. jaanuaril 2009 ava­ti Tarvastu käsitöökoda, sai Riina selle perenaiseks. Ta on suure ja sooja südamega ini­mene, mida on tunda saanud kõik, kes toimetavad ja õpivad Tarvastu käsitöökojas. Selle aja jooksul on toimunud mitmed käsitöökursused, kus on aval­dunud Riina suurepärane või­me - oskus õpetada ja jagada oma teadmisi huvilistega.

Kuna Riina armastab käsi­tööd, siis on ju üsna loomulik, et talle meeldivad ka lambad. Riina kodus Mäe talus jookseb ringi üks korralik kari määgi­jaid .

Lisaks eelmainitule ei tasu ära unustada, et Riina hoole all on veel ka temaga koos elav ea­kas ema, ta ise on hea ema oma tütrele ja suurepärane vanaema kolmele lapselapsele.

Meil on siiralt ja südamest hea meel, et Sa meil olemas oled.