• Esimene suurem mõõduvõtmine jooksmises oli 23. aprillil - valla jüriööjooksul osales sel aastal meie koolist kolm võistkonda. Ja kuigi päevane ilm oli vihmane ja trööstitu, siis jooksuks oli lepitus saadud ka ilmataadiga. I klass osales nii suurel jooksul esmakordselt ning emotsioonid olid väga positiivsed. Eriti tore oli auhinnaks saadud kringli ühine söömine. Kringlit näksisid Johanna Aedma, Margitta Miilimäe, Enel Lauter, Henri Kaldas, Rihard Klein, Grith Kesamaa, Ülle Järvoja, Kelli Järvoja, Karmo Nairis, Robin Roosmaa, Caspar Lääne, Uku Lumiste, Reiko Mengel, Oliver Leppik, Greta Tamm, Keidi Tasalain, Ethel Saarnak, Maritte-Greteliis Saks, Marliis Miilimäe, Marthen Tasalain, Evert Saarnak, Riivo Klein, Siim Lumiste.

Suur aitäh Uulu kooli õpilasele Martina Puuseppale, kes oli nõus meie kooli 5.-6.klassi võistkonna koosseisus jooksma ja meid pjedestaalile aitas! Mõnus üritus oli!

• 24. aprillil külastasid I ja III klassi õpilased Pärnu Päästekomandot. Muidugi võeti meid lahkelt vastu ja tegevust jagus nii tuleohtlikest olukordadest vesteldes, töölehte täites kui ka kommi süües. Garaazis nägime suuri päästemasinaid, lapsed said ka proovida kuidas on rooli taga istuda. Küsimusi jagus kuhjaga ja õpetlik käik oli see kindlasti.

• Eesti keele maakondlikul olümpiaadil Paikusel osalesid Marliis Miilimäe 5.klassist ja Siim Lumiste 6.klassist.

• 4.klassi inglise keele olümpiaadil osalesid Reiko Mengel ja Uku Lumiste.

Kevadel ülesse ärkavad lilled - neid teisedki märkavad. Päikesele silma vaatavad, elu ja olemist jaatavad.

Kaunist kevadet!