Tammiku saal on rahvast tulvil, žüriiliikmed võtnud kohad sisse, muusikamehed hakkamas. Üritus läheb käima. Võistlusvoore on kolm: "visiit arstile", " Reis soojale maale" ja "Memm ja lapselapsed". Osalejad olid nutikad, loomingulised ja humoorikad. Rahvas elab kaasa, aplaus on tugev. Voorude vahel esinevad tantsijad ja muusikud. Laudadel on kuum teed ja kerged suupisted. Aktiivselt käib muljete vahetamine olulistel teemadel. Võistlus on lõppenud.

Žürii asub tegutsema. Iga laudkond saab ülesande avaldada oma arvamus konkureerivate memmede suhtes, Paneme meiegi oma lemmiku kirja ja jääme lõpptulemust ootama. Seal nad seisavadki publiku ees-viis vaprat memme, kes just äsja käisid läbi "tulest ja veest". Publiku lemmikuks ja ühtlasi supermemmeks valiti Zinaida Pikhoff Tudulinnast.

Tema trumbiks oli huumor ning selge ja kuuldav hääl. Meie Valve sai meeldiva mahememme tiitli ja kotikese ninni-nänniga. Lõpuks pääses publik tantsupõrandale.

Muusika oli mõnus, tempokas ja saal tantspaare täis. Kell aga tiksus ja aeg sai ümber ning tuli lahkuda. On tõsi, et kui ei oleks nukraid lahkumisi, siis poleks ühtki helget kohtumist. Uute kohtumisteni!

Kallid Lohusuu memmed, ärge igavlege üksinda kodus! Andke märku ja tulge meie kampa. Igaüks teist võib saada tulevikus piirkonna memmeks. Jätkame koos seda meeldivat üritust!

Osaleja Aino