Žürii hulgas olid üllatuskülalistena tantsupedagoog Märt Agu ning Getter Jaani ja Ott- Sander Palm, kes lõpuks ka publikut oma „Tantsud tähtedega" saatest tuntud tantsudega rõõmustasid. Veel kuulusid žüriisse Lihula kooli muusikaõpetaja Ave-Piia Rohtla ning Vigala meeskvinteti juhendaja Olavi Meeles.

Ettevõtmisega koguti raha kooli 7.-9. klasside rahvatantsuriiete jaoks linase kanga ostmiseks. Igale paarile oli üles pandud rahakassa, laekunud raha järgi tehti kindlaks publiku lemmik. Kokku koguti sel viisil 355 eurot, lisaks oli ka eelnevaid annetusi ja piletitulu.Lauljatest pälvisid nii publiku kui ka žürii võidu Jolanda ja Meelis. Tantsijatest võitsid žürii auhinna Kadi ja Riho ning publiku lemmikud olid Riina ja Indrek.

Kullamaa Keskkooli huvijuht Riina Roost oli ka ettevõtmise idee autor ja organiseerija. Õhtu möödus väga meeleolukalt ja läks igati korda. Loodetavasti näeb Kullamaa rahvas nii laulu- kui tantsuetteasteid veel järgnevatelgi kontsertidel sel kevadel, sest vaeva oli nähtud palju ja tulemus oli vaatamist väärt!