Nimelt on rekonstrueerimise tulemusena saanud maja endale uue välisilme ja kasutusvalmis on ka põhikorrus. Käsitööseltsi naistega seadsime ruumid töökorda ja usin tegutsemine juba käib. Pidulik käsitöömaja avamine toimub aga 23. juunil seotuna valla sünnipäevaüritustega, mida tahame tähistada suure rahvariidenäitusega.

Selleks ootame teilt, head inimesed, järjekordselt oma kodudes leiduvas vanavaras otsimist ja huvitavate asjade avastamist- leidmist. Oodatud on nii naiste kui ka meeste rahvariided - seelikud, linased särgid- pluusid, õlarätid, kiri- ja võrkvööd, naiste villased jakid ehk nn. kampsunid, tikitud tanud, pott- ja kabimütsid, meeste pikk-kuued, põlvpüksid, säärepaelad, viltkübarad jne. On hea, kui leidub vanu fotosid, millel on näha ka nende riiete kandjaid kas kodustel üritustel, tantsurühmas või laulukooriga esinemas, samuti veidi infot nende esemete tegijate- kandjate kohta. Ärge peljake, kui neid asju on ajahammas või koid purenud, vaadata ja imetleda on ka nende aukude kõrvalt küll ja küll.

Infot ootame käsitöömajja või järgmistele telefonidele: 5257347 - Imbi Post, 5234303 - Maarja Jõevee, 4724765 - Maret Lõhmus.