Üritus kandis mitut eesmärki: vähendada eelarvamusi psüühilise erivajadusega inimeste suhtes ja pakkuda väljendusvõimalusi hoolekandesüsteemi elama asunud inimestele avaliku esinemise kaudu. Muuhulgas oli eesmärgiks teenida ka väikest taskuraha omavalmistatud käsitöö müügist. Osalesid Võisiku, Koluvere, Kernu, Mõisamaa, Tori, Sõmera kodud ning Keila Sotsiaalkeskus. AS Hoolekandeteenused on muutuste tuultes, rajatakse uusi peretüüpi kodusid, eesmärk on tuua hooldekodud asulatesse nagu seda on mujal Euroopas tehtud, vähendamaks eelarvamusi ja marginaalsust puuetega inimeste suhtes. Ka erivajadusega inimene soovib olla võrdväärne kogukonnaliige, osa saada kultuurisündmustest, osaleda kogukonna elus. Psüühilise erivajadusega inimene võis varasemalt olla naaber, töökaaslane, sõber - hooldekodusse sattumine ei vähenda tema üldinimlikke põhiõigusi, liikumisvabadust, võrdväärsust.

Viimased aastad on toonud hoolekande ellu palju uudseid lähenemisi, eesmärk on ka psüühilise erivajadusega inimestele leida aktiivseid töövõimalusi.

Käsitööesemete valmistamist ja müüki koordineerib üle hooldekodude sihtasutus „Hea Hoog." Uudne ja meie kodude inimeste seas nõutud on väiketoodete pakendamine, mis samuti „Hea Hoo" vahendatud.

Meie kodudes elavad inimesed on tööealised, taskuraha, mis majutuskuludest teenusel olijale isiklikuks kasutamiseks jääb, ei kata elulisi vajadusi. Seetõttu oleme, Kullamaa vallas asuvat Koluvere Kodu silmas pidades, tänulikud iga innovaatilise koostööpakkumise eest, sest toetab ju seadusandluski ettevõtjat, kes puudega inimesele tööd pakub.