Uhtna kooli algusaastatel oli Anna Jaanimägi ka Uhtna kooli muusikaõpetaja, õpetades nii muusikat kui koorilaulu. Tema teeneks peab pidama kahtlemata poiste lauluoskuse arendamist. Erudeeritud inimesena oskas ta leida lastega ühise keele ja äratada huvi muusika vastu. Tänu tema külvatud laulupisikule on lastekoori traditsioon säilinud tänaseni. Samuti leidub praeguses Uhtna naiskooris lauljaid, kes on alustanud just Anne Jaanimäe käe all.

Huvi koolis toimuva vastu on Anne Jaanimägi näidanud üles ka hilisematel aastatel. Pärast pensionile jäämist olid väga populaarsed tema pool pedagoogidele korraldatud muusikaõhtud, kus jagus kõigile head klaverimängu ja laulu.

Vitaalse vanaprouana on Annes ka praegu oskust ja tahet igapäevaelu teemadel kaasa rääkida, arvamust avaldada ja mis seal salata - pika eluaja jooksul kogutud tarkuseteri poetada.

Tähtsal juubelisünnipäeval pidasid juubilari meeles sõbrad, sugulased ja tuttavad. Samuti ka valla ja koolirahvas. Panuse eest Uhtna kandi kultuurilukku tunnustati Anne Jaanimäge valla tänukirjaga.