Tänan kõiki, kes on olnud meie kõrval nii keerulistel kui ka rõõmsatel aegadel ja usun, et läheme koos edasi, päike põues!

Mina käin armsas Viiratsi koolis. Meie kool on väike ja sõbralik. Meil on väga armsad ja lapsesõbralikud õpetajad, eriti õpetaja Annika. Ta on alati rõõmus, sõbralik ja abivalmis. Veel meeldivad mulle õpetaja Valli ja õpetaja Külli. Nende tunnid on alati huvitavad ja lahedad. Meie koolipere on väike ja ühtehoidev. Siia kooli tulles leidsin endale kiiresti palju uusi sõpru.

Meie kallis kool on nagu PÄIKE keset Viiratsi valda.

Anete Ots

See kool on väga hea ja väga armas ning nunnu. Kõik lapsed on väga head ja viisakad. Ja sina oled ka armas, õpetaja Annika.

Jennifer Luik

Viiratsi kool on mõnus. Seal ma õpin, mängin ja söön. Mulle meeldivad matemaatika-, arvuti- ja kehalise kasvatuse tund. Esmaspäeval on kogunemine, siis räägitakse koolielust.

Meie klassi õpetab õpetaja Annika. Ta on parim õpetaja meie koolis. Minu sõber on Sander. Ta meeldib mulle. Koolis on hea ja sõbralik.

Reigo Pihlak

Mulle meeldib väga koolis käia. Koolis meeldib mulle mängida ja lastega suhelda. Kõige rohkem meeldib mulle eesti keel ja laulmine.

Eren Rosental 

Ma käin alles esimeses klassis. Minule meeldib koolis mängida, vigureid teha ja spordisaalis joosta. Ainus, mis minule ei meeldi, on see, et vahetund on liiga lühike.

Sander Umal