Kontserdil võis näha Kaiu kooli kolme tantsurühma esinemist. Tantsud oli lastele selgeks õpetanud ja esinemisküpseks lihvinud õpetaja Anne Pokrovski.

Muusikalist meeleolu lõid Kaiu kooli koorid - mudilaskoor ja lastekoor. Kahju ainult, et kõik kooriliikmed on tütarlapsed, tore oleks ka meeshääli kuulda. Laulud olid selgeks õpetanud õpetajad Argo Niinemets ja Päivi Aljamaa.

Mõnusaid vahepalu luuletuste näol pakkusid I klassist Nele Nurk, Carita Tanel ja Kauri Põlluste, II klassi kõik tüdrukud, III klassist Jarek Viirlaid, IV klassist Marleen Arrof, Kelli Peetrimäe ja Siret Aidama ning Lisette Kabel VII klassist.

III klassi tüdruk Grete Väljaots esitas laulu „Kodu", millega ta osales ka Rapla maakonna Laulukarusselli võistlusel.

Suurt elevust pakkus kooli bändi etteaste. Solistidena astusid üles Diana Kuulpakk, Elke- Eliise Robam ja Ketriin-Heie Erm V klassist ning Pillerin Asperk VIII klassist.

Kui kontsert vaadatud-kuulatud, oodati kõiki emasid, vanaemasid, vanaisasid ja külalisi koos lastega kooli sööklasse väikesele koogilekohvile. Maitsva õunakoogi oli valmistanud meie kooli kokk Milvi Meister.

Täname esinejate ja juhendajate poolt kõiki, kes meid vaatama-kuulama olid tulnud, sest kõige toredam on ikka esineda siis, kui sinu oma ema või vanaema sind kuulab ja vaatab.