Oleme kogenud vahel ka põhjendamatut kriitikat - ärritunud vanema pahameelt iseenda eluga toimetulemise raskuste tõttu, pisiasjadest suurte probleemide üleskiskumist ja ikka tähtsalt näpuga näitamist. Amet kohustab jääma viisakaks, kuigi tahaks vahel ütleja peegli ette saata...

Ikka kipun kirjutama sellest, mis hingel. Aga hingel on ka palju ilusaid mälestusi: õnnestunud ettevõtmised, laste naerusuul ulatatud lilled või vargsi pihku poetatud sulanud komm. Lapsesuu ei valeta, laps ja loom tunnevad ära hea inimese - sellised on minu positiivsed mõlgutused.

Hea meel on nendest vanematest ja lihtsalt toredatest inimestest, kes tahavadki head teha ilma mingit vastutasu nõudmata: tublid emad Karine ja Aliis, kes lasteaiale kuusetaimi tõid ning istutada aitasid; ema Tiina, kes üllatas meid ühel hommikul ilusate võõrasemadega lillekastides; isad Kalle, Elmo, Kalev ja Anti, lihtsalt toredad mehed Jaan, Esko ja Ülo, kes püstkoja jaoks peenpalki maha võtsid; vanaema Marika ja Meiko, kes oma istandusest puid võtta lubasid ja igati tööle kaasa aitasid. Suur-suur tänu teile kõigile.

Südamest tulev naeratus ja hea sõna ei maksa peaaegu midagi, aga annavad nii ütlejale kui ka saajale väga palju. Soovingi õppeaasta lõpul kooliminejatele lastele palju toimekaid koolipäevi, et teil jätkuks häid sõnu ja naeratusi nii sõpradele kui ka emadele-isadele-õpetajatele.

Lapsevanematele positiivset ellusuhtumist, püsivust ja järjekindlust ning ikka empaatilist mõtlemisvõimet.

Kõigile lasteaeda jätkavatele lastele ja nende vanematele ilusat suve, ja kui me oma püstkoja lõpuks valmis saame, siis saagu see ainult heade mõtete kojaks, sest iga hea mõte ja ilus naeratus kaunistab inimest.