Parimad sőitjad klassiti: 4. klass - Stella Siilak, 5. klass - Kerli Aasa, 6. klass - Viljar Kams, 7. klass - Elis Toim, 8. klass - Erik Mikussaar, 9. klass - Siiri Kams.

Kőik osalejad said meene ja iga klassi parim suurema auhinna. Loodetavasti saab sellest igakevadine kooli üritusi.

Jalgrattavõistlus Vigurvänt 2012 - maakondlik ja piirkondlik

Toimusid maakondlik ja piirkondlik Vigurivända vőistlus, mis on suunatud 10.-12. aastastele lastele.

Maakondlikul Vigurivända vőistlusel osales kolmteist kooli. Meie koolist osalesid 5. klassist Kerli Aasa, Karita Vaikjärv, Cristo Opivalov ja 6. klassist Tarmo Opivalov. Osalejaid oli palju, siis jagati koolid kolme rühma. Esmalt tuli lahendada liiklustest, milles kőige paremini läks Kerlil. Teine osa vőistlusest oli vigursőit, kus Kerli ja Cristo tegid rada läbides ainult ühe sőiduvea. Kolmas osa oli rohkem lőbusamat laadi - sai tuld kustutada, tuletőrje veevoolikute otsikuid kokku monteerida ja ristsőna lahendada. Peale vőistlust anti lastele väike kehakinnitus.

Tulemusi tuli pikalt oodata, aga need olid ka ootamist väärt. Individuaalarvestuses tüdrukutest 3. koht - Kerli Aasa ja meeskondlikult kooli vőistkonnale 3. koht. Lapsed olid väga tublid!

Piirkondlikul Vigurivända vőistlustel osalesid Ida-Virumaa, Lääne-Virumaa ja Järvamaa koolid. Seekordne vőistlus toimus Aseri Autokeskuses Ida-Virumaal.

Lisaks maakondlikele ülesannetele said lapsed käia pöörlevas autos, turvavöö stendil, millel sai tunda kui tähtis on turvavöö kinnitamine. Veel tutvustati pommirühma ja nendega kaasas olnud imearmas pommikoer demonstreeris oma oskusi. Päev oli pikk, aga tore. Lapsed said palju uusi kogemusi.