Saue 54 tantsijatele oodatakse sügisel taas uusi liikmeid lisaks. Eelkõige 1.-2. klassi tüdrukuid, aga miks mitte ka pisut nooremaid või vanemaid. Elo Marika sõnul on läbi aegade gruppi tuldud ka 6.-7. klassis ja jäädud keskkooli lõpuni või kauemakski. Treenerina töötab tema kõrval ka tütar Marilin, kes on lõpetanud G. Otsa nimelise Muusikakooli pop-jazz osakonna laulu erialal, õpib Tallinna Ülikoolis muusikateraapiat ning on alates seitsmendast eluaastast olnud Vikerkaares tegev.

Täna treenib Marilin Kongo vanemat rühma ja loob väga omanäolisi tantse. Elo Marika sõnul pole tantsu väljamõtlemine kerge töö ja selle õnnestumiseks on vaja head muusikat, taibukaid tantsijaid ja nutikat treenerit, sest vaid nende komponentide kokkusattumisel võib sündida midagi head, mis ka publiku südamesse jõuab.

Ansambel Vikerkaar Saue on tulnud tantsufestivali Koolitants laureaadiks 2000., 2003., 2005. ja 2008. aastal. 2003. aastal saadi ka rahvusvahelise tantsufestivali „Young and dancing" laureaadiks. Lisaks arvukatele esinemistele Eestis on showgrupp osalenud festivalil Stockholmis ja kontsertreisil Saue sõpruslinnas Lätis Vangažis.

Elo Marika peab aga grupi suurimaks saavutuseks seda, et 1989. aastal Sirje Lubergi asutatud lasteringist on saanud tore, 50-aastaseks saava Vikerkaare noorem õde. „Saavutus on, et saame Saue lastega anda kontserte suurel laval koos imelise valgusega ja et ka saue rühmal saab pea 25 aastat täis."

Kui Helgi Tomberg 1962. aastal Tallinna Ehitajate Klubis laste laulu- ja tantsuansambli asutas, ei osanud keegi ette näha, et selle tegevus kandub 21. sajandisse. 16-aastaselt hakkas Helgi Tombergi kõrval treeneritööd tegema tütar Elo Marika ning tänaseks on Vikerkaarest kujunenud omanäoline Eesti tippude huka kuuluv tantsutrupp.

1987. aastal alustas treenerina tööd Elo Marika Kongo õpilane Piret Mikk, kes hakkas Vikerkaares tantsima 4. eluaastast. 2002. aastal lisandus kolmanda treenrina Elo Marika tütar Marilin, kelle elu on tihedalt seotud tantsu ja muusikaga suurtel ning väikestel lavadel.