30 g pähkleid, 20 g mett, 2 porgandit, 2 õuna,1 sidrun, õli.

Puhasta porgand, koori õunad. Riivi porgand ja tükelda õun.
Hauta porgandit pisut kuumas võis. Sega kõik ained kokku.
Piserda üle sidrunimahlaga.

KANAPADA

1 sibul, 2 punast paprikat, 100 g ananassitükke, 2-3 broilerifileed, 2 sl tomatipastat, 2 kanapuljongikuubikut, karrit.
Tükelda kana ja prae pannil kergelt läbi. Võta kana pannilt ja prae hakitud sibul ja paprika õlis, lisa tomatipasta ja karri.
Lisa ananassitükid ja puljongikuubikud.
Lisa kanafileetükid ja lase veidi haududa. Kes soovib võib tomatipasta asemel kasutada ketšupit ja puljongikuubikute asemel aroomisoola.

PÄHKLIVÕIKOOK (NUTELLAKOOK)

0,5 kg liivataigent, 1 banaan, 2 suurt lusikatäit nutellat, tükike võid, veidi riivitud kookospähklit.

Rulli taigen õhukeselt küpsetusvormi põhja ja küpseta krõbedaks (200 kraadi juures umbes 10 minutit). Jahuta. Koori banaan ja tükelda 5 mm paksusteks ketasteks, prae võis mõlemalt poolt. Jahtunud taignaketaste peale määri nutella ja tõsta peale kuumad banaanikettad.
Riputa peale pähkleid.

KREEM

225 g toorjuustu,75 ml hapukoort, 50 g suhkrut, 2 muna, 100 g vaarikaid, 100 g maasikaid, vanillisuhkrut, tuhksuhkrut.
Vahusta toorjuust, hapukoor ja munakollased ning lisa pool suhkrukogusest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ning lisa ülejäänud suhkur. Purusta marjad ja lisa maitse järgi tuhksuhkrut. Jaota 3/4 segust kaussidesse ning aseta peale toorjuustukreem.Ülejäänud marjasegu vala lusikaga kreemile peale.

HEAD ISU!