Koos on pallitud juba mitu suve, lihtsalt oma lõbuks. Sügisel saavutasid snaiprid Ida-Virumaa koolidevahelisel jalgpalliturniiril kolmanda koha.

"Rahvaliiga on siinsed jalgpallihuvilised elevusse ajanud. Kodumänge käib vaatamas päris suur hulk inimesi ja toetajaid on üllatavalt palju," oli Agan rahul.

"Nägime Rahvaliiga näol võimalust enda võimeid proovile panna. Kuna Rahvaliigas võivad mängida kõik, olenemata vanusest, siis tundus mängimine huvitav. Positiivne ongi see, et osaleda võivad kõik. Samuti on see hea võimalus tutvuda teiste jalgpalli harrastajatega kohalikus piirkonnas. Negatiivsed külgi ei oskagi välja tuua. Rahvaliiga on hästi organiseeritud ja suurem vastutus lasub osavõtjatel endil," rääkis Agan.

Pilt karikaga tekitas furoori

"Sügisel sõitsime Avinurme meeskonnaga koolidevahelisele jalgpalliturniirile. Meie kooli kehalise kasvatuse õpetaja oli samuti selle turniiri üks korraldajatest. Avastasime bussist antud võistluste võidukarika ning otsustasime juba enne võistlust sellega pilti teha. Tegelikult me turniiri ei võitnud, kuid pilt tekitas pärast võistlust sõprade ja tuttavate seas hulgaliselt furoori," meenutas Agan.

Avinurme Snaiprite eesmärgiks on näidata tugevat võitlusvaimu ja liigas soovitakse noppida ka mõned võidud. "Edaspidi loodame leida mõne asjatundjast juhendaja ning osaleda harrastajate turniiril," rääkis Virgo Agan.

Meeskonna kodustaadion asub Avinurme alevikus.

Kui sinu meeskond osaleb mõnes Eesti liigas ja te soovite, et teist juttu teeksime, siis saatke info aadressile rahvahaal@eestielu.ee.