25. märtsil 2012. a toimus lauamängude mitmevõistlus „Saarde karikas 2012". Kuni 16-aastaste neidude parim oli Kristel Talvik, 2. koha sai Helena Tann ja 3. kohale tuli Geidy Goldschmidt. Noormeeste esikoha võitis Karel Paan, 2. koha sai Mario Mihkelson ja 3. koha Markus Hansson. Naiste karikavõitja oli Viire Talts ja 2. koha sai Mary-Heleen Lillemäe. Meeste karikavõidu sai esimest korda Vello Stimmer, 2. kohale tuli Enn Pruul ja 3. koha sai Eiki Lehemets. Perede arvestuses olid karikavõitjad Karel ja Lembit Paan ning 2. koha said Helena ja Armo Tann.

15. aprillil 2012. a toimusid Tihemetsa spordihoones Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses ja see oli ühtlasi karikavõistluste 3. etapp. Neidude parim oli karikasarja arvestuses Mary-Heleen Lillemäe. Meeste 2. vanusegrupis sai 3. koha Enn Pruul ja 7. koha Vello Stimmer.

1. aprillil lõppesid Pärnumaa meistrivõistlused turniirimales. Kuni 10-a poiste seas võitis kuldmedali Marcus Jürimäe ja hõbemedali Toomas Meier, tüdrukute parim oli Ragne Gromov. Naiste pronksmedali sai Mary-Heleen Lillemäe. Meeste meistritiitli võitis Eiki Lehemets.

Pärnumaa koolinoorte kiirmale meistrivõistlustel 5.-9. kl poiste seas sai 3. koha Väino Daum Kilingi-Nõmme Gümnaasiumist. 1.-4. kl poiste meistrivõistlustel võitis 1. koha Toomas Meier ja 2. koha Marcus Jürimäe. Koolide arvestus oli karikavõitja Kilingi-Nõmme Gümnaasium koosseisus Toomas Meier, Marcus Jürimäe ja Ragne Gromov.

21. aprillil 2012. a toimus Kilingi-Nõmme klubis järjekordne Jüripäeva maleturniir. Poiste parim oli Markus Hansson, 2. koha sai Stein Marten Pool ja 3. koha Rasmus Pärn - kõik on Pärnu Linna SK õpilased. Neidude parim oli Ragne Gromov, naiste parim Mary-Heleen Lillemäe.

Meestest oli 3. korda parim Ion Mõndresku Karksi-Nuiast, 2. koha sai Eiki Lehemets ja 3. koha Marko Laigna Pärnust. Vanim osavõtja oli üle 90-aastane Endel Purju ja noorimad 8-aastased Laurits Meinson ja Kennert Rannama.