Minivõrkpallis tuli samuti raskes finaalmängus 2-1 Kadrina vastu võitjaks Kunda kooli nelik(Elery Zadonski, Brigita Tokovenko, Kaisa Roopa, Jekaterina Novikova).

Maakonna naiste meistrivõistlused. Mängiti läbi kaks põhiringi, mõlema võitjaks oli Kunda Nordic Tsement, kuigi viimase mängu Rakverele me kodus kaotasime. Edasi mängiti finaalmängud kahe võiduni. Esime mäng oli Kundas 30.04, võit tuli meile 3-0 (25-19, 25-23, 25-16).Teine mäng toimus Rakveres 4.05 ja kuigi ka see mäng tuli 3-0 meile, ei näita numbrid seda tihedat ja tasavägist mängu, mis tegelikult oli.

Treenerina on mul hea meel ilusa võidu üle ja tänan südamest tüdrukuid, kel oli aega ja tahtmist seda ilusat mängu lõpuni pingutada ja võiduga hooaeg lõpetada. Võistkonnas mängisid Renna Koha, Lenne Lahtvee, Kairi Press, Maris Talts, Aive Uueni, Sirli Laager, Jaanika Veldre, Jane Vasiljuk, Marjorete Orumaa, Aleksandra Siljutina.

Täname sponsoreid Kunda Nordic Tsement ja Skeem ilusate särkide eest ja tublisid pöidlahoidjaid, kes meid kõikidel mängudel toetasid.