Kellest koosneb Tori segakoor?
RETSEPT
12 tl sopraneid
10 tl alte
4 tl tenoreid
3 tl basse

Koostisaineid mitte segada, hoida eraldi gruppides, siis on toimeaine kõige suurem. Et kõike seda koos hoida on vaja siduvaks aineks 1 spl dirigenti.

Päikesepaistelisel õhtul täitus rahvamaja saal armsate inimestega. Läbi kontserdi tutvustati erinevaid teoseid, millega on segakoori lauljad oma esmaspäeva õhtuid täitnud. Igal esmaspäeval, kui rahvamaja saalis tuled põlevad, toimub segakoori proov. On isegi öeldud, et segakoori järgi on võimalik aega arvutada, sest pika eluea tõttu on kujunenud esmaspäev traditsiooniliseks segakoori proovipäevaks. Laule dirigeeris Tori segakoori praegune dirigent Grete Tammalu.

Vahetekstid olid koostatud lauljate seas läbi viidud küsitluse põhjal. Kellele mida meeldib süüa ja juua, mis on hobid jne... Saime lähemalt teada, et millega tegeleb segakoori laulja laulmisest järele jäänud ajaga.

Kaugem külaline oli tulnud meile Soomest, segakoor Mäntsälän Viihelaljat ja nende juhendaja Anneli Kont-Rahtola. Lõpulauluks tuli esitamisele M.Härma, F.Karlson "Tuljak".

Seda laulu juhendas segakoori endine dirigent Helene Huik.

Peale meeleolukat eeskava said sõnajärje külalised. Aitäh kingituste ja lillede eest.

Kui vein oli joodud ja natukene soolast söödud, siis sai jalga keerutada meie oma valla ansambli Vanad Sõbrad saatel. Ühelt õigelt sünnipäevalt ei puudunud ka tort. Piduõhtu lõpetati ühise laulmisega südaööl.

Tore oli kohata inimesi, kellel on võimalus olnud Tori segakoori tegemistest osa saada. Tori segakooris laulavad 2012 aasta seisuga: Luule Adamas, Piret Dreimann, Merike Haas, Enda Link, Kaire Parts, Reet Pulk, Elvi Salmu, Terje Sakna, Aneli Toht, Heli Tombak, Erika Tominga, Viivi Uibo, Eha Andersson, Lille-Õie Joosepson, Eda Kaunissaar, Taimi Konstantinova, Silja Laid, Kaie Pärn, Diana Piile, Eve Soomets, Volgina Talumaa, Kadri Tiitus, Velli Kalmu, Jüri Laas, Lembit Link, Ats Pulk, Arvo Kask, Rein Puust, Ain Ruukel.

PALJU ÕNNE...
...TORI SEGAKOOR