Tänu sellele, et õhtud juba päris kaua valged on, said kõik osaleda kolmes taktikalises mängus, mille ülesandeks oli vaenlase tule all liikudes kätte saada tema tagalast lipp. Võrdse edu ning ebaeduga osalesid silmade särades nii poisid kui ka tüdrukud.

Tagasihoidlikud sinikad käes ja adrenaliinisüst saadud, asusime tubastele tegevustele.

Õhtu/öö kulges seltskonna- ja loovusmängude ning -ülesannete saatel. Palju elevust tekitasid paarisetüüdid ning improvisatsiooninäidend „Piknik rannas".

Igaüks õppis midagi ja loodetavasti ärkab peagi ka Järvakandi noorte näitering. Potentsiaali on palju.

Hommikul pärast mõnetunnist kosutavat uinakut võtsime noorteöö kokku turgutava hommikusöögiga. Seejärel käidi kodus, et juba tunni pärast olla tagasi talgupäeval.

Enamik noorteöölisi oligi õigeks ajaks tagasi ja mõned sõbradki kaasas. Hoolimata väsimusest, asusid kõik rõõmsalt puhastama risust metsaalust ja suuremad poisid tegid ettevalmistusi seiklusraja ehituseks. Koos töötasid nii suured kui ka väikesed, prooviti puurimist ja saagimist ning tehtud sai palju: veeti murdunud oksi, riisuti, tehti seda, mis jõukohane.

Kohal oli ka talgukaamera, mis jäädvustas meie tegemisi ja tegi intervjuusid uue Teeme Ära talguvideo tarbeks.

Lõunaks keetsid noored ise talguseljankat, mis andis mõnusat rammu ja jaksu õhtuni vastupidamiseks. Päev oli töökas ja möödus ruttu. Kella seitsmeks oli tehtud palju ja tunda andma hakkas väsimus.

Oli aeg joon alla tõmmata ning koju puhkama minna.

Tänan kõiki, kes jaksasid ja olid teotahtelised ega teinud kordagi vingus nägu.

Koostegemise rõõm on kirjeldamatu rõõm!