sid Kaja ja Katrin. Pikaks venis ka näomaalingute järjekord, kus oli ka palju poisse. Tublideks maalijateks olid Grete, Laura, Sandra ja Liisu. Suur aitäh ka Angellile, kes kõiki soovijaid hobusega sõidutas.

Päev lõppes Pulgakommi rattaralliga, kus oli rohkem osavõtjaid kui mullu. Tähtis ülesanne oli siin ajamõõtjal Aivel. Võitjateks osutusid Rein-hard Virks, Petrik Pettai, Kristo Heinmäe, Markus Schaffrik, Marii Heliis Allev, Lisete Suvi ja Berit Kukk. Tublid olid kõik rallisõitjad. Suur aitäh Karmenile ja kõigile asjaosalistele vahva päeva eest.

Noortekeskuses said valmis ka remondis olnud ruumid. Tänan vallavalitsust omaosaluse eest, projektikirjutajat Aare Käärsood ja vastutajat Janek Kullamaad. Ning remondimehi kannatlikkuse eest. Värske näo said nii jõusaal kui puhketuba. Loodan, et lapsed oskavad sellest lugu pidada ja ruume heas korras hoida. Veidi värve jäi üle ja sellega värvime lastega veidi rõõmsamaks koridoriseinad. Projekti raames õnnestus saada ka võimlejatele võimlemismatid ja treeningpallid. Seega on hea sügisel uut hooaega alustada. Eelteatena: 30. juunil toimub sellelgi aastal Noortekeskuse Perepäev, kuhu on oodatud kõik suured ja väikesed. Täpsem info ilmub kuulutusel. Soovin kõigile ilusat suve ja lastele lõbusat koolivaheaega. Kohtumiseni noortekeskuses!