Kevadmätas on üritus igaühele, kes soovib taimi, püsikuid, istikuid, aiatehnikat või miks mitte ka kanu soetada - kõik see kuulub ju aiapidamise valdkonna juurde ja on aktuaalne eriti kevadel.

Lisaks kauplemisele oli huvilistel võimalus osaleda ka rohevahetuses, kus kodust kaasavõetud taimed (mida oma aias juba rohkesti) sai vahetada mõne uue taime vastu - rahakotti seejuures üldse välja võtmata, sest toimetamine põhines ju vahetamisel. Maitsetaimede koolitusel rääkis Marina Vou maitsetaimede kasutamisest, kasulikkusest tervisele ja tutvustas maitsetaimedega seotud võimalusi. Võimalus oli külastada ka meie kandi kauneid koduaedu - tore oli, et ringkäigule jagus huvilisi ka väljastpoolt Avinurmet.

Õnneloosis osalejatel oli võimalus võita just aiandusega seotud vajalikke tarvikuid ja loomulikult oli loosis ka ohtralt erinevaid taimi ja istikuid - peaauhinnaks Toila SPA pakett ja meie oma firma OÜ Puunõu kaks tünni - mida paremat saakski veel võita just siitsamast Avinurmest, jännimeistrite kuningriigist.

Kevadmättalt ei puudunud ka kultuuriprogramm, kus sellel aastal astusid üles üle-eestiline Suzuki viiulikoor, võistlustantsijad Jõgeva klubist Stiil, Avinurme Gümnaasiumi rahvatantsijad ja meie oma Pasunapoisid, kes päeva lõpetuseks pargikontserdi andsid. Lastel oli võimalus hobustega sõita, suvistepühahõngulises näputoas osaleda ja batuudimõnusid nautida.

Suur tänu kõigile sponsoritele ja toetajatele, palju tänu kõigile kaupmeestele ja loomulikult Teile - kevadmättalised.

Uute kohtumisteni!