Veel jõest, õigemini selle vasakpoolsest harust. Praegust veeseisu jälgides tundub, et jõesängi süvendustöödel pole küllaldaselt (kui üldse?) loodimistöid järgitud, jõge tahetakse justkui vastumäge voolama panna. Tekib hirm, et kui sängi on vaja täiendavalt süvendada, kannatavad selle all kallastele äsja istutatud puud ja põõsad.

Väga tahaks loota, et uue jõesängi Tuula-poolsesse ossa ehitatakse vähemalt üks jalakäijate sild, millest ka lapsevankrit lükkavad emad-isad saavad üle kõndida. Rääkimata pinkidest, mida vandaalid jälle rõõmuga teisaldama ja lammutama saaksid asuda. Aga see on omaette probleem!

Kokkuvõttes võib senitehtu üle siiski rõõmu tunda ja loota, et tegemist pole kampaaniaga, vaid Jõepark jääb Keila linna üheks kaunimaks kohaks!

Erik Tohvri kirja kommenteerib Jõepargi taastamise projekti juht linnaaednik Inge Angerjas:
„Kõik Keila Jõepargiga seonduv on väga huvipakkuv teema ja viimaste aastate muutused on toonud ka palju tagasisidet linnakodanikelt. Jõepark on maastikuliselt keeruline objekt tiikide, kanalite ja poolsaartesaartega, mis kahjuks on täna maastikus ainult veel aimatavad nagu ka jõesäng taastatud silla juures. Uut silda ei saanud planeerida eramaale ja nii peeti õigemaks see ehitada ajaloolise silla asukohta. Jõe vasakharu taasavamisel jääb põhiline veevool läbima endiselt jõe paremat haru. Ekspertarvamuse (Kobras 2011) käigus veevoolu kontrollmodelleerimise tulemused näitavad, et erinevate vooluhulkade korral jääb paremasse harusse 60- 84% praegusest vooluhulgast. Ekspertarvamusega saab tutvuda Keila Linnavalitsuses.

Linnavalitsus on arvestanud jõeäärse hoolduskohustusega. Maastikuhooldus vanades mõisaparkides nõuab aastatepikkust järjekindlat tööd.

Arvestades aspekti, et Jõepargi piirkond koos Keila jõega on linnaelanike jaoks olnud varasemalt väga atraktiivne puhkekoht, on linn algatanud detailplaneeringu Tuula tee ja Keila jõe vasakharu vahelisele maaalale puhkeala loomiseks."