Tervelt 175 hommikul on kooliuksed olnud külastamiseks avatud. Ja õpilased on oma külastusõigust virgalt kasutanud. Muidugi on ka üksikuid teadmishimulisi õpilasi, kel­lele eelmainitud hommikutest ei jätkunud, nendele andis õpetajapere lahkelt võimalu­se praegugi kooli külastamist jätkata.

Jah, tõesti. Külaskäigud pole sugugi olnud asjatud. Targemaks, osavamaks, tublimaks pole saanud mitte ainult õpilased, vaid ka õpetajad ja lapsevanemad. Eks õpitakse vastastikku ja mõnelgi õpilasel on õpetaja elukogemuse pagasisse nii mõndagi omalt poolt lisada.

Vaadates 175 koolipäevale tagasi, on õpe­tajad uhked! Palju häid hindeid, tublid konkursside, olümpiaadide, võistluste tu­lemused. Palju nalja ja naeru, meenutamist väärivaid imeilusaid hetki. Tõsi, on olnud ka muresid, aga ilma muredeta ehk ei tund­ukski saavutatu nii võimas ja äge.

Nüüd suve alguses tänan kõigepealt lapse­vanemaid. Kool algab kodust ja ilma kodu toeta on raske nii õpilasel kui õpetajal. Meie õpilaste vanemad on erakordselt tublid, sest ilma nendeta poleks nii lahedaid, lustakaid, loovaid ja tarku õpilasi!

Tänan ka õpetajaid, kes on vanemaks sõbraks ja saatjaks olnud igale meie kooli õpilasele. Kõiki õpetajatöö tulemusi ei saa hinnata trummipõrina ja fanfaarihelide saa­tel. Õpetaja edukust ei näita alati aukirjadest lookas laud. Mõnikord kaalub pihkupoetuv väike käsi, usaldav pilk või üle pika aja jälle positiivse hinde saanud krutskimehe lai na­eratus üles terve medalite hunniku.

Kuna raha paneb rattad käima ja selle lau­se puhul pole häbeneda midagi, siis tänan kogu südamest kooli toetajaid ja sponso­reid:

· Tähtvere Lions klubi, kes korraldas klas­sides küsitluse ning viis ellu õpilaste soovi - ostis kooli sööklasse rulood,

· AS A LeCoq, kes andis kevadisele spordi­päevale kaasa kosutavad joogid,

· Firmasid, kes ostsid parimatele õpilaste­le tunnustamiseks raamatud, õpetajatele uueks õppeaastaks kooli logoga kalender­märkmikud,

· eraisikut, kes ostis digiboksi, et lapsed saaksid hommikuti multifilme vaadata!

Ja kuigi artikli kirjutamise ajal on meie tub­lid üheksandikud veel eksamitules (hoid­kem pöidlaid), soovin kõigile ilusat suve ja meeleolu tõstmiseks soovitan vaadata linki ning valjult kaasa laulda!

Euphoria - on kooliga nüüd mõneks ajaks ühel pool!