Eri põlvkondade ühistel pidudel ja ettevõtmistel on see suur väärtus, et lapsed saavad õppida oma kogemuste ja eeskuju najal.

Kanarbiku Õite tantsijad on alati naerusuised ja optimistlikud. Lapsed kindlasti märkavad seda ning jätavad kõige muu kõrval meelde ka vanema põlve rõõmsa, rahuliku ja väärika hoiaku.

Lasteaiaõpetajad kasutavad folkloori oma töös iga päev, kuid sellesse koostöösse on viimastel aastatel kõige suurema panuse andnud Sipsiku rühma õpetajad Milvi Hallik, Moonika Arimäe, õpetaja abi Elve Kaaremäe ja lapsed. Nad on kõige enam näidanud huvi rahvusliku teema vastu. Oma tegevustes on nad ikka au sees hoidnud rahvakombeid, rahvalaule ja -tantse. Koos Kanarbiku Õitega on tähistatud mitmesuguseid tähtpäevi ja täiskasvanud õppija nädalat, on leivatainast tehtud ja leiba küpsetatud.

Muusikaõpetaja eestvedamisel on Sipsiku rühm varasematel aastatel käinud folklooripidudel Põlvas, Porkunis ja Laulasmaal. Ka sel aastal on neil ees rahvatantsupidu Laulasmaal.

Sügisel lähevad praegused Sipsiku rühma lapsed kooli. Meie õpetajad aga jätkavad oma tööd uute lastega. Kui lapsed juba natuke suuremaks saavad, küllap siis võetakse midagi koos ette ka Kanarbiku Õite tantsurühmaga. Loodetavasti eestvedajad ei väsi ja vastastikust rõõmu pakkuv ning mõneti erandlik koostöö jätkub veel kaua. Aitäh neile seni tehtu eest ja palju jaksu edaspidiseks!