Perearstikeskuse ja päevakeskuse kolimine eraettevõtja majja on samas ka hea näide sellest, kuidas vald ja ettevõtjad koos­tööd teha saavad. Vald ei suuda ja kindlasti ka ei pea ise kõiki rahvale vajalikke asutusi ehitama ja remontima, vaid mõistlik on teha koostööd ettevõtjatega. Tänu rahvale nii vajalike asu­tuste kolimisele Jüri Müllersoni majja sai üks ilus Posti tänava maja uue ilme ja annab oluliselt juurde ka kogu Mustla peatäna­va üldisele korrektsusele ja vanaaegsele väljanägemisele.

Sooviksin, et ka teised Posti tänava majade omanikud oleksid oma maju remontides sama arukad ja oskaksid vanaaegset ilu hinnata. Iga ajastutruult renoveeritud maja välisfassaad annab olulise panuse Mustla ilusamaks muutmisel. Väga oluline on selle juures, et me säilitaksime vanade akende puust raamistiku ja pigem püüaks neid taastada kui uusi plastmassist aknaid ning uksi paigaldada. Kõige parem orientiir oma vana maja kauniks renoveerimisel on omal ajal maja ehitamise aluseks olnud projekt või välisilme foto. Kui taastate selle järgi, siis ei eksi te kunagi.

Üks väga oluline uudis on veel. Nimelt on 14. juulil 2012 Must­las üks tähtis sündmus tulemas. See päev on väga oluline kogu Eestile, sest 100 aastat tagasi võitis sel päeval Eestile esimese olümpiamedali meie oma kandi sportlane Martin Klein. Ajaloo­lise olümpiamedali võidu tähistamiseks korraldab vallavalitsus tänase bussiootepaviljoni, aga tulevikus juba Mustla peaväljaku ääres suurejoonelise ürituse. Kohal on valla aukodanik Lembit Lõhmus, kes näitab just selle päeva puhuks välja antavat Martin Kleini olümpiamedali võidule pühendatud postmarki, Tarvastu muuseumis saab näha ehtsat Eesti esimest olümpiamedalit, kohal on maadlejad ja toimub ka kätelkäimise võistlus ning lõ­puks näitame skulptuur - purskkaevu mudelit, mille plaanime tulevikus Mustla peaväljakule rajada.

Kohtume siis Eesti esimese olümpiamedali võidu 100. aas­tapäeva tähistamisel Mustlas, et näidata üheskoos, et Martin Klein on meie kandi rahvale väga oluline sportlane ja me soovi­me vääriliselt teda ning tema tegusid meeles pidada.