Kui kõht tühjaks läks, sai osta liha- ja moosipirukaid, samuti vorsti- ja lihatooteid ning suitsu­tatud kala. Sai maitsta ka meie rahvusrooga - mulgi putru. Kes soovis, võis mekkida kesvamär­ga. Esmakordselt oli heategevus­loteriiga väljas Viljandi Nais­kodukaitse. Raha koguti Mari Raamoti näitemängu jaoks.

Lapsed said teha endale näo­maalinguid ja osta teiste käest ilusaid suveniire. Mustla vahel sõidutati rahvast hobuvankriga ja julgemad võisid proovida rat­sutamist. Väga koloriitne kuju oli kandlemängija Võrumaalt. Kui temalt võeti intervjuu, rää­kis ta võru keeles, seda oli huvi­tav kuulata.

Pritsumeeste võistlust orga­niseeris Rainis Liir. Sellest võt­tis osa üheksa neljaliikmelist võistkonda, seitse Viljandi- ja kaks Valgamaalt. Nende seas oli ka kolm noortevõistkonda. Võistlusala oli lahinghargnemi­ne mootorpumbaga. Koos kogu varustusega jooksid võistlejad läbi takistuse ehk läbi sõiduau­to sihtmärkide juurde ja pidid seejärel märgid veega aluselt alla laskma. Võistkondi, kel kõik õnnestus, oli vähe, seega jätkus põnevust lõpuni. Võitis Tõrva päästekomando, teise koha sai Suure-Jaani komando ja kolmanda Viljandi esimene vahtkond. Noortest võitis Must­la päästering päästjate laste ja Valga noorte ees.

Suur tänu kõigile, kes osalesid Tarvastu käsitöölaadal. Kohtu­miseni talvelaadal!