Aitäh õpetaja Mart Margus, Cathlen Aidla ja Toomas Ojasaar õpilaste asjatundliku juhendamise eest. Järgmisel aastal on konkursid klaverija puhkpilliõpilastele ning löökpillimängijatele. Väga tublilt on esinenud pärimusmuusikud õp. Kadri Lepassoni juhendamisel. Sügisel ootame pärimusmuusikutele tagasi oma õpetajat Katrin Soont.

Kiituskirja väga heade õpitulemuste eest sai 14 õpilast (koolis sel õppeaastal 55 õpilast).

Puhkpilliõpetaja ja dirigendi Toomas Kaljuveri tänusõnad kuuluvad kõikidele puhkpillorkestri mängijatele ja kooli vilistlastele, kes on osalenud orkestriklassi proovides ja olulistel orkestriesinemistel Antsla vallas ja teistes maakondades.

Suur kiitus ja pikk pai Leili Väisale ja tantsuselts Pärliinele, kellega koostöös valmis sel hooajal suurepärane, emotsionaalselt meeldejääv ühiskontsert emakeelepäeval. Koostöö jätkub. Sel aastal on palju kontsertesinemisi toimunud väljaspool meie kooli. Eriti silmapaistvalt ja meeldejäävalt on esinenud meie suured ja väikesed viiuldajad ja erinevad pilliansamblid.

Väga toredaid lootustandvaid väikeseid klaveriõpilasi on nii õpetaja Annely Kaaslal kui Olesja Voronjukil. Õpetajad on tublid - Anneli koostas suurepärase klaveriansambli õpiku ja Olesja imepärast bakalauruse - kontserdi koos oma EMTA õpetaja Lembit Orgsega võis iga soovija oma kõrvaga kuulata ja silmaga vaadata.

Antsla Muusikakooli Rivitrummarite Ansambel on järjest kuulsust kogunud ja tunnustust pälvinud ning augustis ootab neid ees VIII rahvusvaheline puhkpillifestival „Mürtsub pill" Tartus.

Koolipere sai maikuu lõpus veidi täiendust - I klassi võeti vastu kaheksa õpilast, ettevalmistusklassi oli soovijaid kahjuks vaid kolm.

Sinna mahuks veel 9-10 last. I klassi lisavastuvõtt toimub eelistatuna keelpillidele, puhkpillidele, akordionile (pillid kooli poolt). Huvitatutel pöörduda info saamiseks: muusikakool@antsla. ee või mob 5329 2690.

Kurvaks teeb see, et muusikakooli õpilased ja lapsevanemad ei külasta professionaalsete muusikute kontserte, mis on korraldatud Eesti Kontserdi, Antsla valla ja Eesti Kultuurkapitali poolt. Tunnistused on käes ja suvi uksele koputamas. Ilusat koolivaheaega, kallid õpilased, õpetajad!

Aitäh lapsevanemad, heasoovliku suhtumise eest meie kooli tegemistesse ja olemast lapsele kodutugi pillimängu õppimisel. Koolipere tänab kõiki, kes on meid nõu ja jõuga aidanud, eriti Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse töötajaid!

Kaunist suve!