Meeldiv üllatus oli Linnardi sõnul see, et publikut oli vähemalt kaks korda rohkem kui esinejaid.

Näidendit ei mängitud laval, algus oli fuajees, hiljem mängiti spordisaalis. Et istekohti kõigile jaguks, istus noorem publik põrandale pandud vatitekkidel, veel noorematel oli kaasas oma istekoht ehk titevanker.

Rahvamajas on laste näitering tegut­senud juba 10 aastat. Esimene näidend oli 2002. aastal "Kuidas kassipoeg kassi moodi rääkimise ära unustas". Üks selle näi­dendi osatäitja Kaidi Sootalu oli laval ka Limpa etenduses.

„Oleme mänginud klassikat ja omaloo­mingut, tavaks on saanud, et igal aastal toome lavale kaks uut etendust - jõuluks ja mai lõpuks -, vahele veel etendusi ja video­filme, kui tuju tuleb või olukord nõuab," rääkis Linnard. „Limpa ja mereröövlid" oli 30. las­telavastus Kiikla rahva­majas. Näitemängudes on kaasa löönud üle 60 lapse. Kõigi lavastuste laulud on selgeks õpe­tanud Krista ja heliteh­nika üles seadnud Ain Kõrvemaa.

Viimastel aastatel on saanud tavaks, et pärast etendust valivad näidendi lavastaja ja muusikaõpetaja parima osa­täitja, kes saab auhinnaks Oskari (Eesti joonisfilmi kuulsaima koera Oskari kujulise mänguasja). Selle aasta Oskari preemia laureaat on Limpa osatäitja Kristjan Kundla.