Tuli lindistada laulude fonod. Tänud Rauno Avelile, kes oma tehnika ja oskustega appi tuli, meil tantsuõpetaja Avega polnud muud muret, kui vaid lood sisse mängida! Tuli välja otsida kostüümid nõidadele ja muudele tegelastele. Tänusõnad lahketele inimestele, kes kodunt oma mittevajaliku riidekraami kunstide kooli kostüümilattu on annetanud - kõigile leidus sobivat. Pisut kostüümiabi saime ka lasteaialt ja rahvamajalt. Kunstiõpetaja Kaja valmistas koos lastega sületäie uhkeid paberlilli vaeslapsest lillemüüja jaoks. Tantsuõpetaja Ave järjestas arvutisse muusikalise kujunduse. Lõpuks tuli ka näitemäng korralikult lavale paigutada ning tantsudele ja lauludele viimane lihv anda.

Tänu Eesti Kultuurkapitalile, kes ettevõtmist toetas, saime sel korral anda hoopis rohkem etendusi, kui see tavaliselt võimalikuks on osutunud. Plaanisime neli etendust - Avinurmes, Iisakus, Lohusuus ja Tudulinnas, kuid kujunes nii, et meid kutsuti lisaks veel ka Jõhvi Vene Gümnaasiumi. Kokku niisiis viis etendust vahemikus 27.aprill kuni 15. mai. Noored näitlejad näitasid üles märkimisväärset professionaalsust, mis seisnes muuhulgas selles, et osati kohaneda oludega, mis kusagil ees ootasid. Iisakus, Avinurmes ja Jõhvis on toredad aksid, mille vahelt lavale ilmuda. Tudulinnas ja Lohusuus lihtne koolisaal. Kui nõidade tantsus kogu seltskond Tudulinnas korraga lavale ära ei mahutud, tantsisid servapealsed nõiad lõbusasti kõrvalasuva söögisaali uksest sisse välja.

Oli suurepäraseid rollilahendusi - Mark oskas siledal laval "mäest üles minna", Grete oli võimsa häälega poepidaja, turuplatsile ilmus korraga palju rahvast ja tagaplaanil käis hoogne kauplemine samal ajal kui kurb lillemüüja Kärol väikesele nõiale muret kurtis, Lisette oli krapsakas väike nõid ning Liisa murelik kaaren Abraksas. Ka väikesed rollid tehti särasilmselt ja meeldejäävalt, mängiti lustlikult ning improviseeriti fantaasiaküllaselt.

Kõige soojem vastuvõtt sai osaks Lohusuus, kus kolm korda tagasi kummardama plaksutati. "Nii lühike oligi?" küsis üks väikene vaataja, kui etendus lõppes. Tegelikult ei olnud lühike - kestis 45 minutit. Aga kui tundus lühike, siis järelikult ei olnud igav.

Lõpetuseks olgu ära nimetatud ka kõik 19 andekat näitlejat, kes etenduses kaasa tegid: Lisette Nagel, Liisa Järve, Mark Tisler, Alvar Anvelt, Kärol Viirlaid, Marleen Loik, Maria Nagel, Kelli Kritt, Grete Eliise Kask, Paula Palmet, Darja Reinova, Rain Reino, Getli Häidma, Nora Maria Perez, Aila Jürgenson, Johanna Karp, Karolina Uustal, Laura Johanna Kask, Jelizaveta Päll.