Nagu eelmiseski raamatus nii ka uues on kavas teksti liigendada rohkete peatükkidega. Nii leiab lugeja hõlpsamini üles talle huvipakkuvamat lõiku. Rõhuv enamus tekstist pole seni trükis ilmunud.

Paljud Lilleküla ajaloo seisukohast kesksed peatükid nagu individuaalelamute ehitamine, potipõllundus, hariduselu, majavalitsused, masinaehituse ettevõtted, kultuurielu ja mitmed teised on 20-40 leheküljelised. Trükis peaks raamat ilmuma juba selle aasta sügisel.

Kindlasti leidub Kristiine linnaosas inimesi, kes oleks nõus veel jagama oma mälestusi või raamatu illustreerimiseks laenama ajaloolisi fotosid. See kahtlemata rikastaks 1940.-1991. aastate Lilleküla ajalugu. Tõenäoliselt lähitulevikus midagi analoogilist ei ilmu ning seetõttu oleks praegu sobiv aeg kaasa aidata meie kodukandi ajaloo rikastamisele.

Minuga ühendust saab telefonil 5561 7990 või läbi Kristiine Linnaosa Valitsuse.

Alates novembrist 2011 on Tallinna Linnaarhiivi fotokoguga võimalik veebipõhiselt tutvuda üleriikliku arhiivide fotode infosüsteemi- Rahvusarhiivi infosüsteemi FOTIS vahendusel www.ra.ee/fotis.