Meeskonnas on nii nooremaid kui vanemaid liikmeid: 15-aastasest kuni üle 30-seni välja. Üks meeskonna reeglitest on see, et hoida siin vaid Väätsa taustaga inimesi, et oma poisid oleks koos. Samas on seltskonnas ka üks vapper õrnema soo esindaja, Kively Kohv. Tegemist ei ole pingitüdrukuga, ta on kolme mänguga löönud juba kaks väravat!

*

"Sellel aastal on läinud...hmm, rahulolevalt, ma usun. Esimesed kaks mängu võitsime. Oru United'i 5:2 ja Sparta/Koset 8:3. Siis järgnesid aga kaks rasket mängu, Põltsamaa ja Kuremaaga, kus pidime vastase paremust tunnistama. Niisiis 2 võitu ja 2 kaotust. Loodan nüüd, et kaotusi rohkem ei tule ja ülejäänud mängud suudame võita. Meeskond ise on üsna heas vormis. Vastupidavusest jääb ainult puudu hetkel, aga muidu on mäng selgelt paranenud," rääkis Parts.

Esimesel mängul 120 fänni!

Väätsa vald on üks vahva paik, kus inimesed hoiavad kokku ja huvituvad kohalike tegemistest. Seda võib järeldada sellestki, et esimesele kodumängule tuli koguni 120 kaasaelajat. See oli üllatuseks nii Taavile, teistele mängijatele kui publikule endalegi. Sellist numbrist võivad vahel unistada ka Meistriliiga klubid.

"Trennis sai ikka eesolevast mängust räägitud ja pakkusime rahvaarvuks umbes 50-60, aga kui kohale tuli üle 100 pealtvaataja, kes täitsid nii pingid kui murukünkad, siis olime kõik üllatunud, heas mõttes muidugi," rääkis Parts.

Isegi treeningutele tulevad fännid kohale ning võõrsilmängule Sparta/Kose vastu sõideti 50-kohalise bussiga, et ka poolehoidjad saaks kaasa tulla. Selline vaatepilt püüdis Kosel palju pilke.

"Meil on facebookis oma fännileht, mis on üsna aktiivne ja kõik info liigub seal. Enne kodumänge on Väätsa vahel kuulutused, nii et võib öelda, et käib päris tõsine reklaamimine," ütles Taavi.

Kaks eesmärki täidetud

Taavi Partsil oli Väätsas jalgpalli asja ajama asudes kaks peamist eesmärki. Esiteks pakkuda kohalikele poistele jalgpalli mängimise võimalust ja mitte niisama palliveeretamist, vaid heitlemist ka teiste meeskondadega. Teiseks soovis ta pakkuda Väätsa inimestele võimalust omadele kaasa elada ning selle kaudu jalgpalli populaarsemaks muuta.

"Minu enda kaks eesmärki on ilmselt praeguseks täide viidud, kuid see ei tähenda, et nüüd saab vabalt edasi võtta. Ikka edasi ja edasi. Usun, et kui jätkame järgmisel hooajal, siis saab ka suuremad eesmärgid seada. Kuna me oleme alles esimest hooaega rahvaliigas ja paljud meeskonnad on täitsa võõrad. Mida aeg edasi, seda enam avastame teisi ja ennast. Leiame oma vigu, mida parandada ja loodetavasti järgmiseks hooajaks saab juba eesmärgiks seada kindlasti alagrupist edasi saamise," ütles Parts lõpetuseks.

14. juulil osaleb JK Väätsa Vald rannajalgpalliturniiril.

Kus kodumängud toimuvad? Väätsa Põhikooli taga asuval staadionil. Kui Paidest Väätsa poole sõita, siis kool jääb täpselt otse ette, niisiis asukohta on õnneks väga kerge leida.

*