Võimlemispidu

26. mail toimus Tartus Tamme staadionil suur võimlemispidu. Peol osalesid ka Rannu kooli tublid tantsijad õp. Epu ju­hendamisel.

9. klassi tutipäev

Tutipäev toimus 28. mail. Sel päeval pidime 9. klassiga riietuma 80­ndate aastate stiili rõivastesse. Nägime ikka eriti šeffid välja! Kõik olid oma väli­musega palju vaeva näinud. Eriti suurt elevust tekitas see kooli nooremate klassi­de hulgas, kellele selline riietus väga ime­lik ja naljakas tundus.

9. klassil tuli päeva jooksul erinevaid ülesandeid lahendada, mis nõudsid nii vaimseid, kui füüsilisi oskusi. Tunnistati, et 9. klass on algavateks põhikooli lõpu­eksamiteks valmis.

Algklassid laevasõidul

29. mail käisid 1.‒4. klassi õpilased lae­vaga „Pegasus" Emajõel sõitmas. Oli tore ja meeldejääv päev kõigile.

Tublide tunnustamise õhtu

29. mail tunnustasime viielisi õpilasi, tublisid olümpiaadidest osavõtjaid, õpeta­jaid ja tublisid sportlasi. Kõik said tänu­kirja, šokolaadi ja meene. Taaskord tuli tõdeda, et Rannu koolis on palju häid õppureid ning palju võimekaid sportlasi. Kokku oli tunnustamisõhtule palutud 74 õpilast. Parimate saavutustega õpilased olid tunnustamisõhtule palutud koos vanematega. Vahepalaks esinesid RN-stuudio tantsi­jad. Kõik osalejad said pärast ürituse pi­dulikku osa veeta mõnusalt aega fuajees ja juua seal kohvi või mahla ning süüa kringlit. Aitäh kõikidele vanematele tublide laste kasvatamise eest!

Ohutusõppelaager

Eelmistes lehe numbrites oli juttu erine­vatest ohutusõppeloengutest, millest said osa 6.‒8. klassi õpilased. 30.‒31. mail oli õpilastel võimalus oma teoreetilisi tead­misi praktikasse rakendada. Elvas Tartumaa Tervisespordikeskuses toimus Tartumaa koolide ohutusõppelaa­ger Õpilased võistlesid erinevates ohutusõp­peteemalistes valdkondades.Meie 8. klassi võistkond saavutas VI ko­ha ja 6.‒7. klassi koondvõistkond IX ko­ha.Õpilastega olid laagris huvijuht Meelikaja õp. Annika Põlgast.


IX klass tutipäeval. Siret Strastini foto

Õppeaasta kokkuvõttev aktus

toimus 4. juunil. Laval said tunnistuse nelja-viielised õpilased.

Eksamitulemustest ja lõpuaktustest on juttu järgmises lehes.

Ohutut ja päikesepaistelist suve kõigile!

Toimetajalt: pärast jaanipäeva ilmub internetti ka Rannu Netilehe uus number, kus on fotod ja jutt lõpuaktustest ja ehk muustki.