Sellist vallavalitsust, kuhu on kaasatud liikmeid väljastpoolt valla kantseleid, on nimetatud ka poliitiliseks. Ses mõttes olen mina pigem apoliitiline, kuna pole hetkel seotud ühegi erakonna ega valimisliiduga, ühegi programmi, platvormi ega valimislubadusega. Valikute tegemisel ja otsuste langetamisel väljendub sel juhul kogu poliitilisus lähtumises kogukonna liikmete huvidest, riigi ja valla õigusaktidest ning omaenda südametunnistusest.

Oma tavakodaniku n.-ö. poliitilist platvormi konkretiseeriksin ma juhtmõttega: „Risti vald - haridus- ja ettevõtlussõbralik vald". Haridus ja ettevõtlus initsieerivad muutusi, veavad elu edasi, muudavad maailma paremaks ja elamisväärsemaks paigaks. Väikeses maavallas nagu meil peavad lasteaed ja kool olema järjepideva tähelepanu ja hoole keskmes. Meil tegutsevaid ettevõtjaid võib häbenemata nimetada oma kodukoha tõelisteks patriootideks.

Metsamehena kulgeb minu eluring loodusega samas rütmis, võimaldades limiidivabalt tarbida kõigi aastaaegade pakutavaid hüvesid. Algavaks suveks soovin sedasama kõigile meie valla elanikele!