Korjanduskarpide sisu oli piisav selleks, et kutsuda lasteaeda Karu Aabitsa mõmmi, kes oli hea meelega nõus, et uurida ja „katsuda", kas lapsed on ikka kooli minemiseks valmis. Mõmmi oli meiega ühel arvamusel, et Anna Liisal, Steveril, Rolandil ja Renel on juba sügisel küll tarvis sammud koolimaja poole seada!

Aga vaikselt hingesopis tekkinud soov, et ehk saame kogutud raha eest oma mänguväljakule väikese aiamajakese soetada, kus tibutava vihma või palava päikese eest varju leida, ei andnud enam asu. Kui ettevõtjad Mati Vetevool ja Johannes Valk oma õla lubasid alla panna, oligi ligi 70% mängumaja ostuks vajaminevast rahast koos. Puudujääva osa tasus vald, kelle kanda jäävad ka viimistlusmaterjalide kulud. Eelmisel nädalal toimetati lasteaia hoovi laudade virn, mis ootab veel enne suve usinaid abikäsi majakese kokkupanemiseks.

Mängumaja transpordi eest hoolitses Priit Raudla, sobiva suurusega järelkäru andis kasutada Heiki Holzmeier. Loodan, et paari nädala pärast on maja koos ja hiljemalt augustiks ka viimistletud, sest selleks on abiväge pakkunud lapsevanemad Marko Kraft, Reino Tikka , Veronika Masing ja Meeri Iga.

Nii saamegi sügisel üheskoos pidada soolaleivapeo ja võime tõdeda, et väikestest killukestest on saanud kokku üks päris parajalt suur ja vajalik asi. Suur tänu kõigile, kes on kaasa aidanud sellele, et meie lasteaialaste silmad säravad! Kaili Raudla -lasteaia direktori kt