17 liikmelisse meeskonda kuuluvad: väravavahid Tair Lääne, Ahti Sakarias, väljakumängijad: Kaupo Võrk, Margus Kõrgessaar, Karel Lendre, Sander Kukk, Rait Kulli, Tauri Tammsalu, Harry Popov, Veiko Vahemaa, Allar Tähe, Marek Jakson, Arvo Kuuse, Ergo Kasesalu, Mario Kiisk, Rauno Tutenpal ja Remo Lääne. Padise võistkonna koduväljakuks on Pae küla jalgpalliväljak, mis asub Kaido Saulile kuuluval Põesa kinnistul.

Jalgpalliväljaku arendaja ja toetaja on Johannes Valk.

Meeskond "Padise Vald" on siiani mänginud tõusude ja mõõnadega. Esimene mäng kaotati koduväljakul Rapla JK meeskonnale 7:6. Teises mängus võideti kodus Virtsu Jalgpalliklubi koguni 8:1. Kolmas mäng oli meeskonna jaoks esimene võõrsilmäng Haapsalu kunstmuruväljakul, kus kahjuks tuli Haapsalu Harrastajatelt võtta vastu 5:3 kaotus. Neljandas mängus purustati võõrsil Saku Sportingu meeskond skooriga 6:0.

Siiani on meeskonna parimad väravalööjad: ründajad Rauno Tutenpal 11, Mario Kiisk 4 ja poolkaitsja Ergo Kasesalu 5 väravaga.

Jalgpallimeeskond tänab kindlasti ka fänne, keda on kodumängudele kogunenud umbes viiskümmend ja võõrsilmängudele kahekümne ringis. Meeskonnale annab toetajate kohalolu kindlasti mänguindu juurde ja alati on tore näha, et keegi aplodeerib meeskonna õnnestumistele.

Uuteks mängudeks lepib meeskond järgnevad mängud kokku teiste meeskondade esindajatega ja järgnevate mängude kuupäevad võib leida Facebookist ja Padise valla kodulehelt.

Rahvajalgpalli võistkonna mänguvormide, väravavõrkude ja pallide soetamist toetas Padise vald.