Suurem reorganiseerimine seisab ees seoses ujula majandamisega. Täna on kogu spordikompleks valla ettevõtte OÜ Neli Aastaaega omanduses ja haldamine tema ülesanne. Omandivormist tuleneb põhiprobleem, et erinevateks arendusteks ja nüüd juba ka remontideks, ei ole võimalik taotleda paljusid toetusi, mis on mõeldud omavalitsustele spordi- ja sotsiaalobjektide tarbeks. Väiksem probleem on lisakulud ja kohmakus topelt-struktuuri pidamiseks. Plaanime ujula haldamise tuua uude, selleks loodavasse valla allasutusse ja ühtlasi korrastada uue asutuse läbi valla spordi juhtimine ning arendamine.

Kogu ümberkorraldust tuleb vaadata ühtse meeskonna kontekstis. Püüdsin seda vallavanemana teha võimalikult õiglaselt, samas uut mõtlemist ja initsiatiivi majja tuues. Uued inimesed meeskonnas on (0,65 kohaga) haldusjuht Tõnu Koppel ja (0,2 kohaga) vallavanema nõunik Tarmo Mänd. Kindlasti tulevad mõlema mehe kogemused kasuks valla elu edendamisel.

Kõigi nende ümberkorralduste juures jäi valla igakuine palgafond samaks, mis on olnud viimaste kitsaste aegade reegliks nii vallamajas kui allasutustes.