Valgu korraldab väravatesadu

Hiiumaa alagruppi juhib täiseduga justnimelt Valgu meeskond, kelle võidud on tulnud tulemustega 40-1, 32-2, 20-0 ning 15-1. Väravate vahe on seega 107-4! Messi ja Ronaldo kandadele on astumas Valgu ründaja Erki Saar, kelle kontol on nelja mänguga tervelt 37 tabamust. Sellega troonib ta kindlalt ka rahvaliiga väravalööjate edetabelit (varsti kajastub see ka Eestielu.ee tabelis).

Siiani on Valgul kohtumine pidamata vaid Tubala Tuulikute meeskonnaga, kes on siiani samuti võitmatuna püsinud, kolm võitu ja väravate vahe 49-7.


Valgut veab hakkaja neiu

Valgu jalgpalliklubi asju ajab Jaanika Küttim, kes on ise sel hooajal hiilanud nelja väravaga. Võistkonnas mängivad 17-26-aastased pallurid, kel on jalgpallimängimise kogemust juba päris korralikult kogunenud. Ehkki kõik meeskonnaliikmed on varem jalgpalliga tegelenud, pandi Valgu kokku alles selle aasta kevadel.

"Kuna kõik oleme jalgpalli mänginud ka põhikooli ajal siis on meil sellest ajast ette näidata häid tulemusi erinevate võistkondadega ning ka individuaalselt. Mõned on ka liigat mänginud. Rahvaliigas on siiamaani väga hästi läinud ja loodame, et läheb ka edaspidi," rääkis Jaanika Küttim.

Küsimuse peale, et mis on senise edu ja suureskooriliste võitude saladus, ütles Jaanika, et eelkõige on neil hea tiim. Mängijad on head ja neil on kogemusi. Tehakse palju trenni ja omavahelisi pingeid ei ole, mis on Jaanika arvates vaat et kõige suur pluss. Väravate vahet loodetakse õige pea veelgi suurendada.

Rääkides suureskoorilistest võitudest Fc KPJP üle, ütles Küttim, et tegemist on nooremate ja füüsiliselt väiksemate mängijatega: "Mängud on kulgenud hästi, aga on olnud ka meie jaoks ohtlikke olukordi," oli Küttim diplomaatiline.

Käinas on jalgpall populaarne ala, aga ka korvpall on kenasti pildil, spordi tegemise võimalused on Jaanika sõnul seal küllalt head.

Eks ole näha, kas Käina väravamasin jätkab samadel tuuridel, hoiame asjal silma peal.

Kui soovite, et teie meeskonnast kirjutaksime, siis anna meile sellest teada. Kui soovid teistega jagada fotosid või videot mõnest mängust, saada see meile. Kõik toredad lood on teretulnud. Aadressiks on ikka info@eestielu.ee