Täna, mõned päevad peale eksamipingeid ja peomelu, on paras aeg heita pilk tagasi. Tänan kõiki lõpetajaid, kes parema tulemuse nimel ennastületavalt pingutasid. Iga õpetaja unistus on koostöö õpilasega, kes ei piirdu koolipoisi kolmega, vaid tahab maailma avastades panna ka õpetaja teadmised proovile.

Kõige paremini pidasid lõpueksamite pingele vastu Triin Schneider, Kirke Tarjus, Laura Pampa ja Siret Kustassoo, kes lõpetasid 9.klassi kiituskirjaga.

Aastate jooksul parimaid tulemusi näidanud Triin Schneider sai lisaks veel nii Lions klubi kui ka kooli hoolekogu tunnustuse. Vaid kahe neljaga lõpetasid Kelly Solovjov, Agnes Sepa ja Jornas - Toomas Iisak.

Koos lõputunnistustega anti välja ka 13 ainekiituskirja, millest kogunisti kolm teenis välja Mihkel Vallap. Tõsine lisatöö oli osalemine Tartu Teaduskooli töös.

Teaduskooli tunnistuseni kevadel jõudsid neli: füüsikas Kelly Solovjov ja keemias Jornas-Toomas Iisak, Mihkel Vallap ning Kirke Tarjus. Kirke lõpetas ka Teaduskooli kiitusega.

Alati ei ole aga hinded kõige olulisemad - tähtis on õpilase areng. Hoolekogu tunnustas omapoolse preemiaga just suurt arengut näidanud Linda Kruusmanni, Kairit Prikki ja Jornas- Toomas Iisakut.

15. lendu võib nimetada õnnelikuks - tuult tiibadesse oli neile soovima tulnud kuus klassijuhatajat. Kõik nad - Aive Jõffert, Ulvi Mihkeles, Külli Jürisoo, Nele Tamm, Sirle Varkentin ja Eve Tannebaum - on andnud oma õpilastele kaasa tükikese endast. Tänan neid selle eest.

Lõpetanutele soovin õigeid valikuid. Ärge valige alati seda kõige kergemat asfaltteed - valige kitsas mägirada, kus keegi pole veel käinud. Kui otse ei saa, proovige ringi. Õnne ja edu teile!

FOTOL:
9a õpetaja Sirle Varkentin, Reelika Aaren, Ülari Antsmäe, Alina Birjuk, Hannes Dvorjanski, Voldemar Dmitrenko, Madis Heinmets, Jornas- Toomas Iisak, Gloria Marie Kass, Linda Kruusmann, Anastasia Konontšuk, Karmel Kostabi, Kristel Kostabi, Lisanna Kõgel, Sander Landing, Raimond Mänd, Otto-Henry Paasik, Sander Pikkur, Allan Popp, Ret-Mark Saat, Triin Schneider, Silver Schvede, Agnes Sepa, Kelly Solovjov, Mihkel Vallap, Hendrik Õmblus.

9b õpetaja Eve Tannebaum, Violetta-Gloria Dmitrieva, Risto Ild, Vlad Karpov, Oliver Kikas, Siret Kustassoo, Merilyn-Kristiin Liiv, Nicole Meos, Enar Mustonen, Sander Nikolai, Laura Pampa, Kendra Prenge, Kairit Prikk, Henri Rand, Ken Rütkenen, Alan Sipelgas, Mart Soosalu, Ilona Škljar, Kirke Tarjus, Karl Tattar, Kristjan Türk, Richard Viita.

Aktuselt ja pildilt puudus Anastasia Konontšuk. Fotol on lisaks klassijuhatajatele, direktorile ning õppealajuhatajale õpetajad Hulda Larin, Liina Kivisto, Kersti Rohtmets.