Neile, kellel aga ideed otsa saavad ja ka neile, kellel puuduvad muud võimalused, pakub Raikküla valla avatud noortekeskus paar vägagi põnevat tegevust!

Raplamaa ANKide konkursi abiga ja Seikluspisik OÜ eestvedamisel toimub kõigile valla noortele 30. juunil kell 11.00 GPS-orienteerumine. Võistlus käib meeskondade vahel ning võidab see, kes GPS seadmeid kasutades kõige kiiremini orinteerumisraja läbib. Parimale meeskonnale ka auhind, nii et võtke sõbrad kampa ja registreerige end facebookis, kirjutage ank@raikkyla.ee või helistage 48 64 424.

Augustis panustame veelgi rohkemale adrenaliinile ning läheme Pahklasse endise raketibaasi kortermaja seinalt alla laskuma. Seiklupisik OÜ tuleb ka siin meid juhendama ja abistama. Laskumisel on aga kohtade arv piiratud, nii et soovitan kõigil huvilistel end kiirelt registreerida.

Nii GPS-orienteerumine kui laskumine on kõikidele Raikküla valla noortele tasuta!

Lisaks jätkab noortekeskus ka suvel oma seniseid tegevusi. Iga kuu teisel teisipäeval meisterdame, kolmandal kolmapäeval teeme süüa ja neljandal neljapäeval ootame noortekeskusesse külalist!

Sügisel alustavad uued ringid

Sügisest on Raikküla valla avatud noortekeskuses tegevust palju. Jällegi tänu ANK konkursile hakkavad septembrist toimuma uued huviringid - lauamängu- ja toitlustusring. Viimane on koostöös Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakooli õpilastega, kes lisaks söögitegemisele räägivad meile ka toitlustuseriala ametitest, selle eripärast ja etiketist. Sügisvaheajal ootab Rapla Go Bowling meid bowlingut mängima ja kui lumi juba maas, sõidame Märjamaa valda Juurimaa talli. Seal veedame terve päeva hobustega - ratsutades, saani ja reega sõites. Ka need tegevused on kõigile Raikküla valla noortele tasuta, kuid osalemisest tuleb kindlasti ette teatada!

Häid uudiseid on veel

Sellega head uudised aga ei piirdu. Raplamaa Partnerluskogu Leader toetas Raikküla Vallavalitsuse projekti, et laiendada võimalusi erinevateks üritusteks ja tegevusteks. Tänu sellele on meie noortekeskusel juba varsti võimalus soetada heli- ja valgustehnikat, et kõik noorte peod ja üritused korraliku tantsu ja muusika saatel ära pidada.

Samuti ostame juurde laudu, toole ja sirme, mis võimaldab noortekeskuses korraldada maakondlikke infopäevi ja koolitusi ning et ka noortel oleks paremad tingimused omaette olla, näiteks koolitöid tehes.

Ning viimaseks soetab noortekeskus uue ja korraliku piljardilaua, et anda kõigile valla noortele piljardihuvilistele võimaluse mängida, areneda ja osaleda noortekeskuste vahelisel turniiril. Raikküla valla avatud noortekeskus ootab kõiki valla noori kõikidest üritustest ja väljasõitudest osa võtma ning kutsub kõiki keskusesse aega veetma.

Lisainfot meie tegemistest leiab aadressil http://www.raikkylaank.blogspot.com/ või otsi meid facebookist Raikküla valla avatud noortekeskuse nime alt. Alati võib ka kirjutada ank@raikkyla.ee või helistada 48 64 424.