"See tunne püsis himges vutifarmi tegevuse lõpuni. Farmis elanud vuttidel polnud viirushaigusi, mis annab põhjust teha järeldusi ka farmi eriliselt terviseõbralikust asukohast ja mitte mingile nõiduslikkusele vaid teaduslikule tasutale tuginedes," rääkis üks innovaatilisemaid majandustegelasi kolmekümne- kahekümne aasta tagusel Jõgevamaal. "Ettevõtlikud ja noored mehed ja naised tegid igati nutika valiku kui turismiettevõtte Vudila mängumaa endise vutifarmi territooirumile rajasid ja seda ikka millegi uue ja atraktiivsega täiendvad. Usun, et Vudilas tunnevad end suurepäraselt erinevas vanuses külastajad, " arvas Neps.

Viimaseks kuumemaks sündmuseks Vudilas oli basseini avamine 14 X 37 meetrine bassein olulisem ehitis , mis rajatud veepargi rajamise esimeses etapis.
"Kahetasandilist ja voolava jõega välibasseini on Vudilas saadud kasutada juba käesoleva hooaja algusest. Väiksemad lapsed saavad sulistada basseiniosas, milles maksimaalseks sügavuseks on 45 sentimeetrit. Oma ujumiseala on ka suurematele tüdrukutele ja poistele ja täiskasvanutele."

"Välibasseini avamine peaks kujunema emotsionaalselt värvikaks ettevõtmiseks. Võimalus on ennast pildistada koos Vudila maskottidega, mängida ludo mängu, nautida ilutulestiku ja saada muugu huvitava ja põneva osaliseks," märkis Vudila mängumaa projektijuht Anžela Lember.

"Turismiettevõttes tuleb igal aastal mõelda, kuidas seda külstajate jaoks ligitõmbavamaks muuta. Nii tulen pidevalt midagi uut välja pakkuda, otsida võimalusi investeerimiseks. Vudila eestvedajatel on selleks piisavalt nutikust ja toimekust jätknud, " avaldas arvamust Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev.

Vudila ühe rajaja ja omaniku Kajar Lemberi sõnul on kahe aasta vältel on kahe aastaga mängumaad külastanud üle 50 000 inimese.