Käidi Seljametsa järve ääres ning Reiu liivakarjääris, Käärasoo elamurajoonis ja Paikuse kalmistul, Silla Tehnokülas Reiu jõe ääres. Lisaks üldisele heakorrale pöörati tähelepanu ka teede olukorrale.

Ühtegi heakorraalast puudust ei torganud silma Ragn-Sellsi, Männituka talu ja Sõnni talu tootmisaladel.

OÜ Seljametsa Tallid hoonete juures on aed paigaldatud tee äärde ja seetõttu on kraav hobuste poolt sisse tallatud. Muidu võib olukorda heaks pidada. Valla külateede olukorda võis hinnata väljasõidu päeval tubli rahuldavaga. Silma jäi, et mitmete teede servad on teest kõrgemad ja vajavad mahahööveldamist, nt Aiandi- Seljametsa. On kohti, kuhu tuleks kruusa vedada, et oleks mida hööveldada. Kohati on vaja kraavidest võsa raiuda. Paraku raha nende tööde tegemiseks vallal eelarvesse ette nähtud ei ole. Komisjon otsustas teha ettepaneku planeerida 2013. a eelarvesse vahendid külateede olukorra parandamiseks.

Paikuse kalmistu sai lisaeelarvest raha kalmistu keskväljaku väljaehitamiseks.

Lõvide poolt paigaldati neli pinki, ehitati peenar ja püstitati skulptuur. Imestama pani Seljametsa järve veetase, mis on palju kõrgem kui paar aastat tagasi (fotol). Liiva-alad on üle ujutatud ja päris palju kasvavaid puid on vette jäänud.

Nii Tammuru kui Silla tehnokülade kõikides tootmishoonetes käib tegevus, kuid heakord on väga ebaühtlane, kohati olematu.

Suuremates kompleksides võib siiski märgata viimastel aastatel ka heakorraalast edenemist. Suhteliselt korratu on ka Keraamika tn korterelamute piirkond. Samas Keraamika 6 ja 10 on korras ümbrusega.