Pärast tööpäeva saime nautida sooja lõunasööki. Toidu valmistas Suislepa ettevõtja Eveliina Edenberg. Toit oli väga maitsev ja mitmekesine.

Lisaks tööle said noored veeta ka huvitavalt vaba aega. Väluste lasteaias toimus väikene laager, kus mängiti mänge, peeti maha võistlusi ja veedeti niisama lõbusalt aega.

Raske töö eest premeeriti noori õpetliku väljasõiduga Tallinnasse. Külastati Tallinna Lennusadama muuseumi ja Tallinna teletorni. Mõlemad vaatamisväärsused jätsid osalejatele sügava mulje ja nii mõnigi soovis neid kohti teine kordki külastada. Õnneks vedas meil ka ilmaga, see tegi väljasõidu veelgi meeldivamaks. Noorte jaoks oli kindlasti kõige põnevam see, et muuseumis sai oma silmaga uudistada allveelaeva Lembitu, mis oli tohutu suur ja raske.

Me saime aru, kui raske oli tegelikult sellel laeval töötamine ja ka elamistingimused ei olnud kiita. Seetõttu said Lembitule tööle ainult tugevamad.

Väljasõit lõpetaski meie selleaastase töömaleva. Noored jäid ise sellega väga rahule ja hindavad võimalust teha tööd, mida vald neile pakub. Hea sõnaga jääb seekordset laagrit meenutama iga noor.