See vald oma inimestega on saanud juba südamelähedaseks. Kuigi alguses tun­dus, et elu ja kultuur ja inimesed on siin nii teistmoodi, aga pikapeale võtad sa asjad omaks. Nii mõnelegi asjale või olu­korrale vaatad nüüd hoopis teise pilgu­ga. Öeldakse ju, et inimene harjub kõige­ga. Meeleolumuutuste vahepeale on mah­tunud hulgaliselt töid ja tegevusi. Uue kuue ja sisu on saanud mitmed sotsiaal­valdkonda puudutavad õigusaktid. Vast suurima uuenduse läbis Juuru valla sot­siaaltoetuste maksmise kord.

Suve lõpp tõotab tulla põnev ja töine. Sügisel avatakse asenduskoduteenust pak­kuv Juuru Lasteküla ning enne seda on toimetamist palju. Olen kindel, et kõik saab õigeaegselt ja korralikult valmis ning las­tel saab seal olema hea ja mõnus. Lastega suhelda on alati tore. Väga paljud teavad juba mu nime ja tervitavad kaugelt. See on nii armas...

Ernest Renan on öelnud: „Et kõiki oma jõude liikvele sundida, peab inimene võt­ma endale mõne õilsa eesmärgi, mis suu­daks teda vaimustada." Minu eesmärk on aidata teid, et tunneksite end vajaliku­na iseendale ja oma lähedastele.

Aitäh teile kõigile heade sõnade eest, nautige suve ja päikest ning kohtume taas sügisel.