Olümpiaa­di korraldami­sest võtsid osa kõik meie kooli õpetajad, kes valmistasid ette küsimusi. Minu ülesandeks oli kõik see võistlus toimima panna. Võistluspäeval olid samuti kõik õpetajad tegevuses- direk­tor hoolitses tehnilise poole eest, õppealajuhataja vaatas, et kõik punktid saaksid tabe­lisse ja muidugi õpetajad, kes korjasid kokku ja parandasid vastused ning jälgisid aega. Suur tänu neile kõigile!

Eriliseks tegi olümpiaadi see, et samad võistkonnad võistlesid ka läbi aasta spor­dis kogudes võistkonnale punkte. Õppeaasta lõpul peale viimaseid võistlusi ja olümpiaadi vooru panime me need punktid kokku ning nii selgusid võitjad. Sel korral tulid võitjateks: Janek Mart­sepp, Martin Roomet Sam­melselg, Alvaro Keskküla, Marol Luhamaa, Reio kalda, Kristo Elisarov, Age Kööp, Liis-Mariliin Nõmmik, Jaani­ka Schasmin, Keit Pool, Mar­git Kiik, Riina Kiik, Karmen Goldin, Meelis Järve ja Kaisa Selter. Igal võistkonnal oli oma mentor-õpetaja. Võit­nud meeskonnal oli selleks õpetaja Margit Reinpõld.

Igal võistlusel on auhin­nad. Meie võitjameeskond sai auhinnaks sõidu Tallinna, et külastada Lennusadamat ja vaadata U-19 EM-i finaal­mängu (ikka tarkus ja sport käsikäes).