Kõigepealt kohtuti 28.ap­rillil Pärnu kunstmurul Vändra JK Vaprus II mees­konnaga ning koju tuldi 5 : 2 võiduga (meie väravad lõid Alar Arula, Kristjan Kongas, Siim Imsi ja Risto Liiv 2).

Esimene kodumäng Ima­vere jalgpalliväljakul peeti 1.mail, kui Eesti väikeste karikavõistluste 1/32 finaa­lis oli vastaseks Taebla JK meeskond. Tasavägise män­gu tulemuseks oli 2 : 1 võit ja pääs edasi 32 parema hulka, kus vastaseks saadi III liiga meeskond Kuusalu JK Rada.

Kaks päeva hiljem, 4.mail oli koduväljakul vastaseks lõunatsooni liider FC Pubi Trehv meeskond. Peeti väga tasavägine mäng, kus kahjuks võitjana väljusid külalised 4 : 3 (meie väravad Alar Arula 2 ja Martin Ellram). Selles mängus oli meie võistkonna 12 mängija publik, keda oli väljaku äärde kogunenud 85 inimese jagu. 13.mail kohtuti Kaagvere jalgpalliväljakul FC Quattromed II meeskonnaga ning saadi 1 : 1 viik (meie vä­rav Alar Arula).

18.mai kodumängus kohtuti JK Welco Elekter II meeskonnaga ja võideti päris kindlalt 10 : 0 (väravad Alar Arula 4, Risto Liiv 2, Tauri Imsi 2, Martin Ellram ja Meelis Järve penaltist).

Järgmine mäng peeti 23.mail kui väikeste karika­võistluste sarjas oli koduväl­jakul vastaseks Kuusalu JK Rada, keda võitlusliku män­guga võideti 5 : 3 ja sellega jõudsime selles sarjas 16 pa­rema hulka (Imavere väravad Kristjan Hõbemägi 3, Alar Arula ja Tauri Imsi).

27.mail kohtuti Tartu Tamme staadioni kunst­murul Tartu Ülikool Fauna meeskonnaga ja saadi kätte 2 : 2 viigipunktid (väravad Ris­to Liiv 2).

1.juunil oli koduväljakul vastaseks sel hetkel kaotu­seta olnud Tartu JK Löök meeskond. Mäng algas küll vihmata, kuid peagi algas ka sadu. Seekord aga õnnestus meil peaaegu kõik ja juba 20.minutiks juhtisime 5 : 0 ja sellest vastased enam ei toibunudki ning lõpuks SK Imavere Forss võit 9 : 1 (vära­vad Raido Nurk 3, Alar Arula 2, Siim Imsi 1, Risto Liiv 1, Meelis Järve penaltist ja lisaks üks vastaste omavärav).

25.mail enne Eesti karika­finaali toimus ka 2012-2013 aasta Eesti karikavõistluste loosimine, kus meie vasta­seks loositi FCF Järva-Jaani SK meeskond. Mäng pee­takse Järva-Jaani Kasekopli staadionil 6.juulil kell 19.00. Ootame ka sinna kaasa ela­ma !

Ülevaate SK Imavere Forss toimunud ja eesoota­vatest mängudest saab SIIT! Info on üle­val ka Imavere valla kodule­hel www.imaverevv.ee.

Meeskond ootab kodu­mängudele rohkelt toetajaid!