Seda, et valmistati tinktuuri liigestele määrimiseks tean kindlalt, aga kui palju oli neid, kes tegid raha tinktuuri või hea õnne teesegu, on mulle teadmata. Naljatades lubas nii mõnigi, et „vot see raha tinktuur kuluks tõepoolest omalegi ära", kuid samas kõlas ka kahtlustav küsimus „ei tea, kas see ikka aitab". Thule teab rääkida, et ravimtaimede toime sõltub suuresti paljudest faktoritest, millest olulisemad on korjamise päeva ilus ilm ja taime korjaja meeleolu - kui korjata taimi viletsa ilma või halva tujuga on ka taime raviomadused nõrgemad . Niisiis - ilm oli suurepärane, silma ei hakanud ka tusatujulisi - seega eeldused taimede positiivseks toimeks olid olemas.

Päeva lõpus oli võimalik Thule ja Eriku taimedest ka endale ravimtaimi koju kasvama viia, et järgnevatel aastatel valmistada tõmmis või tinktuur oma aia ravimtaimest, kui mitte omale, siis rahahädas sõbrale või tõvevoodis vaevlevale ämmale.

Soovin kõigile osalejatele ikka tervist ja päikeseküllast suve ning suured tänud Thulele ja Erikule teadmiste ja taimede eest!